Survivor: «Μουδιασμένη» η επόμενη μέρα του τροχαίου των Μαχητών

Survivor: «Μουδιασμένη» η επόμενη μέρα του τροχαίου των Μαχητών

Οι συμπαίκτες της Ειρήνης Κολιδά και του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη προσπάθησαν να ξεπεράσουν την απουσία τους, όμως ήταν δύσκολη η προσπαρμογή στην παραλία μετά το ατύχημα

Survivor: «Μουδιασμένη» η επόμενη μέρα του τροχαίου των Μαχητών
«Βαριά» ήταν η σκιά του τροχαίου ατυχήματος στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Το σοβαρό ατύχημα που είχαν οι Μαχητές και στο οποίο τραυματίστηκαν η Ειρήνη Κολιδά, που αποχώρησε από το παιχνίδι, μην μπορώντας να συνεχίσει, και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, που παραμένει νοσηλευόμενος, αλλά έχει δηλώσει πως θέλει να επιστρέψει, επηρέασε τους πάντες.

Μουδιασμένοι οι συμπαίκτες τους προσπαθούσαν να επανέλθουν στην καθημερινότητα της παραλίας που είχαν έως τότε συνηθίσει, με την απουσία των δύο παιδιών όμως να είναι εμφανής παντού.



Κατά τον ίδιο τρόπο, «μουδιασμένο» ήταν και το ίδιο το παιχνίδι χθες, καθώς το αγώνισμα ήταν σαφώς μειωμένων απαιτήσεων, προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία στους Μαχητές να επανέλθουν, ενώ το έπαθλο ήταν... ριζότο με μουρούνα και χάπια μουρουνέλαιου, γεγονός που προκάλεσε «επικά» σχόλια στο Twitter, τύπου «εγώ θα έπαιζα για να χάσω»! 
Κλείσιμο

Πάντως κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ίσχυε για τους παίκτες των δύο ομάδων που ήθελαν πολύ ένα τέτοιο έπαθλο, που θα τους έδινε πολλά θρεπτικά στοιχεία, απαραίτητα για το παιχνίδι κι έτσι το αγώνισμα έγινε ντέρμπι, με τους Διάσημους να κερδίζουν τελικά με σκορ 10-9.



Τα... απρόοπτα πάντως δεν έλειψαν, καθώς είδαμε τους Διάσημους να μας περιγράφουν πως απέκτησαν συγκάτοικο, ένα ποντικάκι που ονόμασαν Τζέρι και το οποίο δεν δίστασε να τα βάλει με τον Μπο και να του δαγκώσει το πόδι! 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης