H Kόννυ Μεταξά φωτογραφίζεται topless για το περιοδικό Down Town και μιλάει για την πλαστική στήθους στην οποία έχει υποβληθεί.
Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή, που έχει προκαλέσει σχόλια για τις σέξι αναρτήσεις της στα social media, αποκαλύπτει ότι έχει κάνει ανόρθωση και ότι αυτός είναι ο λόγος που θέλει να το αναδεικνύει.
Κλείσιμο
«Αφού το έφτιαξα γιατί να μην το χαρώ», αναφέρει χαρακτηριστικά στο Down Town. Και συμπληρώνει: «Το καλοκαίρι έφτιαξα το στήθος μου για να νιώσω
καλύτερα. Δεν άλλαξα νούμερο απλώς έκανα ανόρθωση. Από τότε θέλω να το
βγάζω συνέχεια».
Όσο για την νέα αποκαλυπτική της φωτογράφιση, τόνισε: «Ξέρω ότι σίγουρα
κάποιοι θα με κράξουν γι΄αυτή τη φωτογράφιση. Θα πει ο καθένας μια
γνώμη την οποία κανείς δεν ζήτησε. Αδιαφορώ...Με κράζουν οι καημένοι γιατί είναι πρόβατα και δεν μπορούν να με χειριστούν».
Το Red Bull Mad Mike Tour έρχεται σε Κρήτη, Πήλιο και Θεσσαλονίκη και ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη – Δράση στο φουλ από την πρώτη μέχρι την τελευταία στροφή
Η ετήσια εκδήλωση της L’Oréal Hellas αποτέλεσε μια πολυεπίπεδη εμπειρία που γιόρτασε με κάθε επισημότητα τα 56 χρόνια της αγαπημένης εταιρείας στην Ελλάδα.