Οι αναρτήσεις της Μίνας Αρναούτη στα social media, απασχόλησαν την Ζήνα Κουτσελίνη και την τηλεοπτική της παρέα. Η παρουσιάστρια μάλιστα, κάλεσε ψυχολόγο στο πλατό της εκπομπής της «Αλήθεια με τη Ζήνα» για να αναλύσει τις φωτογραφίες και τα σχόλια που αναρτά η Μίνα Αρναούτη σε Facebook και Instagram.
«Σε ενοχλεί αυτό που κάνει;», ρωτησε η Ζήνα Κουτσελίνη την ψυχολόγο της εκπομπής για να πάρει την απάντηση: «
Δεν με ενοχλεί αλλά με προβληματίζει! Εντάξει γίνεται ένα τραγικό συμβάν και δεν μπορεί να σταματήσει η ζωή όλων. Αλλά από την άλλη αναρωτιέμαι, πώς κανείς έχει τη διάθεση να εκτίθεται τόσο πολύ και να μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία; Πρέπει να κρατάς και κάποια προσχήματα!».
Κλείσιμο
Διαδικτυακός φίλος της 31χρονης που επέβαινε στο μοιραίο τζιπ, ανήρτησε στη σελίδα της στο Facebook, απόσπασμα από την επίμαχη εκπομπή
. «Χαχαχαχαχα! Φωτομαντεία!», έγραψε η Μίνα Αρναούτη.
Στη συνέχεια, μία άλλη διαδικτυακής της φίλη, τη ρώτησε: «Τι θέλει η
πα$Α%ρ%^». Η Μίνα Αρναούτη απάντησε: «Αγωγή!». Και πρόσθεσε σε άλλο
σχόλιο της: «Δεν περνάω καλά...Ας σταματήσουν! Δεν θέλω να με κρίνουν άλλο!».
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας