Από εκεί και έπειτα ξεκίνησε ο εφιάλτης για τον μουσικό αλλά και τη σύζυγό του, Ευαγγελία Καραμπατζάκη, η οποία βρισκόταν και εκείνη στο σπίτι.
Ο ένας από τους κακοποιούς έδεσε με σπάγκο τον στιχουργό ενώ ο συνεργός του ρωτούσε επιτακτικά τον Μαυρίδη πού έχει κρυμμένο το χρηματοκιβώτιο και ταυτόχρονα τον χτυπούσε με τα χέρια του στο πρόσωπο!
Σύμφωνα μάλιστα με την οικιακή βοηθό τον σημάδευαν με το όπλο. Ο ένας έβαλε στο στόμα του μουσικού το πιστόλι και πάτησε τρεις φορές τη σκανδάλη. Το όπλο όμως ήταν άδειο. Τότε γύρισε στη γυναίκα του Μαυρίδη και της είπε πως την «τέταρτη φορά δεν αστειευόμαστε». Σύμφωνα με την οικιακή βοηθό, ο κακοποιός που είχε το όπλο στο στόμα του στιχουργού είπε στην Ευαγγελία Καραμπατζάκη πως αν δεν τους έλεγε πού είναι τα χρήματα θα τον «τίναζαν στον αέρα».
Κλείσιμο
Τελικά αφού άσκησαν έντονη πίεση στους ομήρους τους, οι ληστές έκλεψαν 3.000 ευρώ και κοσμήματα μεγάλης αξίας και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.
Ο Τόνι Μαυρίδης έζησε τον τρόμο μέσα στο σπίτι του στη Γλυφάδα
Δείτε βίντεο: Τόνυ Μαυρίδης: Του έβαλαν το πιστόλι στο στόμα και πάτησαν τη σκανδάλη
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.