Τόνι Μαυρίδης: Τον έδεσαν, τον χτύπησαν και τον κράτησαν όμηρο

Τόνι Μαυρίδης: Τον έδεσαν, τον χτύπησαν και τον κράτησαν όμηρο

Τρεις αλλοδαποί εισέβαλαν στο σπίτι του και τον ανάγκασαν με τη βία να τους αποκαλύψει πού είχε χρήματα και κοσμήματα - Το χρονικό της ληστείας

Τόνι Μαυρίδης: Τον έδεσαν, τον χτύπησαν και τον κράτησαν όμηρο
Τον τρόμο έζησε τα ξημερώματα της Τετάρτης μέσα στο σπίτι του στη Γλυφάδα ο γνωστός μουσικός Τόνυ Μαυρίδης, όταν τρεις άγνωστοι άνδρες εισέβαλαν από ανασφάλιστη πόρτα και υπό την απειλή όπλου άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα.

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα όταν ένα αυτοκίνητο έμοιαζε να παρακολουθεί την οικία του γνωστού μουσικού. Ο μουσικός αντιλήφθηκε την ύποπτη κίνηση του οχήματος έξω από το σπίτι του και αποφάσισε να βγει έξω για να δει τι συμβαίνει. Μόλις βγήκε τρεις αλλοδαποί που επέβαιναν στο αυτοκίνητο τον ακινητοποίησαν και υπό την απειλή όπλου τον οδήγησαν στο εσωτερικό του σπιτιού του για να τους υποδείξει πού υπάρχουν χρήματα. 

Κλείσιμο
Το σπίτι του μουσικού όπου εισέβαλαν οι ληστές 


Ο Τόνι Μαυρίδης έζησε τον τρόμο μέσα στο σπίτι του στη Γλυφάδα






Οι τρεις δράστες, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, έδεσαν τα χέρια του Τόνυ Μαυρίδη με σπάγκο και τον ρώτησαν αν υπήρχαν άλλοι στο σπίτι. 

Εκείνος τους απάντησε πως βρισκόταν μαζί με την γυναίκα του, Ευαγγελία Καραμπατζάκη και έναν οικογενειακό τους φίλο, τον γνωστό στιχουργό Σπυρίδωνα Βροχίδη, τους οποίους οι δράστες επίσης ακινητοποίησαν και έδεσαν με κορδόνια παπουτσιών.  







Οι δράστες, που μιλούσαν σπαστά ελληνικά, τοποθέτησαν το όπλο στον κρόταφο του μουσικού και χτυπώντας τον στο κεφάλι τον απειλούσαν πως θα τον σκοτώσουν εάν δεν τους αποκάλυπτε πού βρίσκονται τα χρήματα και τα χρυσαφικά. 

Τελικά αφού άσκησαν έντονη πίεση στους ομήρους τους, οι ληστές έκλεψαν 3.000 ευρώ και κοσμήματα μεγάλης αξίας και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης