Ραγδαίες είναι τον τελευταίο καιρό οι εξελίξεις στο τηλεοπτικό τοπίο, μετά και την αδειοδότηση των τεσσάρων καναλιών. Αυτό ήταν ισχυρό χτύπημα για το πολύπαθο Mega, το οποίο φαίνεται πως βρίσκεται μια ανάσα από το κλείσιμο του. Σήμερα, συνεργάτες της Όλγας Τρέμη, επισκέφθηκαν το κανάλι για να αδειάσουν το γραφείο της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.
«Αυτή την ώρα οι συνεργάτες της Όλγας Τρέμη αδειάζουν το γραφείο της», έγραψε στο facebook ο Γιάννης Καφάτος, αρχισυντάκτης της πρωινής εκπομπής «Κοινωνία ώρα Mega». «Οι υπόλοιποι κάνουμε το ίδιο. Τα δικά μου 12 χρόνια στο Mega χώρεσαν σε μια σακούλα ζαχαροπλαστείου. (Πριν με είχε γλυκάνει) megaμώτι μου!!!», πρόσθεσε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα.
Από μια στέρεη ελληνική παραγωγική βάση σε διεθνή δύναμη με παρουσία σε πάνω από 90 χώρες, η DEMO αποδεικνύει όχι μόνο ότι η υγεία είναι ένα αδιαπραγμάτευτο κοινωνικό αγαθό, αλλά και ότι αυτή η χώρα κρύβει μέσα της τεράστιες δυνάμεις.