Επασχε από καρκίνο η Γεωργία Αποστόλου

Επασχε από καρκίνο η Γεωργία Αποστόλου

Η αποκάλυψη του ιερέα που τέλεσε την εξόδιο ακουλουθία της ηθοποιού, το απόγευμα της περασμένης Τρίτης στο Νεκροταφείο Σχιστού, ύστερα από επιθυμία της οικογένειας

Επασχε από καρκίνο η Γεωργία Αποστόλου
Την άγνωστη μάχη που έδωσε η Γεωργία Αποστόλου με τον καρκίνο, αποκάλυψε ο πατέρας Σιλουανός, που λειτουργεί στον Άγιο Άνδρεα Πετραλώνων και τέλεσε την εξόδιο ακολουθία της ηθοποιού, το απόγευμα της περασμένης Τρίτης.

«Ένα υπέροχο, γλυκό παιδί, που έφυγε χτυπημένο από καρκίνο. Σε κανέναν δεν το είχε πει.
Κι εγώ το έμαθα λίγα 24ωρα μετά την κηδεία της από συγγενικό πρόσωπο. Πάλευε μόνη της και φρόντιζε μέχρι τελευταία στιγμή να μην το αποκαλύψει. Δεν ήθελε να στενοχωρήσει κανέναν»,
αναφέρει ο ιερέας στην εφημερίδα Espresso.

Ο πατέρας Σιλουανός αποκάλυψε ότι η Γεωργία Αποστόλου, λίγες ημέρες πριν φύγει από τη ζωή, έφτασε υποβασταζόμενη στον ναό για να κοινωνήσει:
Κλείσιμο
«Ήταν πολύ αδυνατισμένη και με δυσκολία μπορούσε να περπατήσει αλλά και να μιλήσει».

Όσο για την τελευταία της επιθυμία
,
ο πατέρας Σιλουανός, αποκάλυψε ότι η Γεωργία Αποστόλου ήθελε να τελεστεί η κηδεία της, σε στενό οικογενειακό κύκλο.

«Ποτέ δεν έγινε μοναχή»

Το 2011 είχε κυκλοφορήσει η πληροφορία ότι η Γεωργία Αποστόλου είχε εγκαταλείψει τα εγκόσμια για να γίνει μοναχή. Ο πατέρας Σιλουανός διαψεύδει κατηγορηματικά την πληροφορία. «Το διαψεύδω. Ποτέ δεν έγινε αυτό, σας διαβεβαιώνω. Μόνο καλοσύνες έκανε η Γεωργία, που τις έκρυβε από όλους».


«Ήταν ένα ανεξάρτητο πλάσμα»

Ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης, φίλος και συνάδελφος της Γεωργίας Αποστόλου, μίλησε στην κάμερα του Τlive για την ηθοποιό. «Θα μου λείψει το γέλιο της, η παρουσία της πάρα πολύ. Ήταν ένας άνθρωπος που δεν θα ξεχαστεί εύκολα. ΄Ηταν μοναδική», είπε ο ηθοποιός.


«Ηταν απρόβλεπτο πλάσμα. Μπορεί για ένα διάστημα να ήμασταν συνέχεια μαζί και μετά να εξαφανιζόταν χωρίς να δίνει σημεία ζωής. Μετά κατάλαβα ότι έτσι ήταν ο χαρακτήρας της, ότι ήταν ένα ανεξάρτητο πλάσμα. Ότι δεν ήθελε να δίνει λογαριασμό σε κανέναν. Ήταν έτσι. Οπότε συμβιβάστηκα με αυτό και όταν εξαφανιζόταν δεν έδινα σημασία. Περίμενα πότε η ίδια θα αποφάσιζε να μιλήσουμε και να ξαναβρεθούμε», είπε ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης.

Για την απόφασή της να εγκαταλείψει την υποκριτική, τόνισε: «Δεν είχε αγωνίες και ανησυχίες ιδιαίτερες. Είχε αποφασίσει έναν τελείως διαφορετικό τρόπο ζωής. ΄Ηταν ευτυχισμένη μέσα από αυτόν τον τρόπο ζωής».


Πώς αντιδρούσε στις φήμες που την ήθελαν να είχε μονάσει; «Γελούσε! Και μάλιστα μου είχε πει μία απάντηση που είχε δώσει σε έναν δημοσιογράφο. Την είχε πάρει τηλέφωνο και της είχε πει: ''Είστε όντως καλόγρια και ζείτε σε μία σπηλιά;'' . Λέει ναι: ''Είμαι καλόγρια ζω σε μία σπηλιά σε έναν στύλο για να πιάνει σήμα το κινητό», αποκάλυψε ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης.

Και πρόσθεσε: «Την ενοχλούσε πολύ αυτό το κυνηγητό με τους δημοσιογράφους. Που την έψαχναν να τη βρουν για να της καταλογίσουν κάτι. Ότι είχε παχύνει, είχε ασχημυνει, ότι είχε αλλάξει. Οι φωτογραφίες που συνέκριναν τη Γεωργία ήταν με αυτές πριν από 20 χρόνια. Είναι φυσικό να αλλάξει ο άνθρωπος. Την ενοχλούσε πολύ αυτό το πράγμα. Ήταν μία χαρά. Μία κούκλα. Πολύ ζωντανή και χαρούμενη!».


Στη συνέντευξη που παραχώρησε, ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης διέψευσε ότι ότι η Γεωργία Αποστόλου είχε πρόβλημα υποσιτισμού. «Το αντίθετο αληθεύει. Είχε αρχίσει να γίνεται λίγο υπέρβαρη. Της άρεσε το καλό φαγητό!», αποκάλυψε.

'Οσο για την τελευταία φορά που την είδε; «Μέσα προς τέλη Φλεβάρη. Το τελευταίο διάστημα επικοινωνούσαμε με μηνύματα. Εισέπραξα ότι ήθελα να μείνει μόνη της και περίμενα να με ενημερώσει για το πότε θα ήθελε αν βρεθούμε!», είπε.

Πώς έμαθε για τον θάνατο της; «Ήμουν στην Ισπανία και μία συνάδελφος μου είπε ότι η Γεωργία φημολογείται ότι έφυγε από τη ζωή. Την αναζήτησα στο τηλέφωνο της και το σήκωσε κάποιος από την οικογένεια και μου επιβεβαίωσε την είδηση. Η επιθυμία της οικογένειας ήταν να γίνει η κηδεία σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο», είπε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης