Ο πρίγκιπας Χάρι στην αγκαλιά της κόρης του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ;

Ο πρίγκιπας Χάρι στην αγκαλιά της κόρης του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ;

Η 19χρονη εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, που συστήνεται στα ξένα ΜΜΕ ως «πριγκίπισσα της Ελλάδας», έχει «τρελάνει» τον 31χρονο Χάρι, σύμφωνα με δημοσιεύματα

Ο πρίγκιπας Χάρι στην αγκαλιά της κόρης του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ;
Είναι ένας από τους πιο διάσημους εργένηδες στον κόσμο, ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο πρίγκιπας Χάρι δεν είναι πια μόνος, αφού βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο μιας «Ελληνίδας πριγκίπισσας»!

Κι όμως, σύμφωνα με το αυστραλιανό περιοδικό «New Idea» και όπως μεταδίδει η βρετανική «Daily Mail», ο Χάρι έχει ερωτικό δεσμό με την 19χρονη Μαρία-Ολυμπία Γλυξμπουργκ, την εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και «πριγκίπισσα της Ελλάδας και της Δανίας» -όπως χαρακτηριστικά γράφει η εφημερίδα στο δημοσίευμά της.

Σύμφωνα με το «New Idea», ο 31χρονος πρίγκιπας ήρθε κοντά με την Μαρία-Ολυμπία μέσω της ξαδέρφης του, της πριγκίπισσας Βεατρίκης της Υόρκης η οποία είναι στενή φίλη με την 19χρονη.

Κλείσιμο
Όπως αναφέρει το περιοδικό, ο Χάρι «τρελάθηκε» με την Μαρία-Ολυμπία, ενώ μεταξύ άλλων τονίζεται πως ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ, είναι «θαυμαστές» της νεαρής και μάλιστα, θεωρούν ότι είναι η «καλύτερη» σύντροφος που είχε ο Χάρι.

«Δεν μπορούν να πιστέψουν πόσο ήρεμος είναι και πόσο τακτοποιημένη είναι πια η ζωή του Χάρι χάρη στη Μαρία-Ολυμπία», φέρεται να είπε πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού στο περιοδικό.




Γαλαζοαίματο «it girl»
Πάντως, η 19χρονη Μαρία-Ολυμπία, «Μπία» όπως τη φωνάζουν οι φίλοι της, είναι μια γαλαζοαίματη με εντυπωσιακή άνεση στο φακό, κάτι που φαίνεται να κάνει περήφανη τη μητέρα της Μαρί-Σαντάλ, αλλά και τον πατέρα της, Παύλο (πρωτότοκο γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου). 

Και μπορεί με το δημοψήφισμα του 1974, το 69,1% του ελληνικού λαού ψήφισε υπέρ της αβασίλευτης δημοκρατίας, ωστόσο, η Ολυμπία συστήνεται μέσα από τα ξένα Μέσα ως «πριγκίπισσα της Ελλάδας».

Τα φλας την «ακολουθούν» από τις 22 Δεκεμβρίου του 1996, όταν βαφτίστηκε στον Άγιο Γεώργιο στο Φανάρι, κάτι αναμενόμενο, καθώς ανάμεσα στους νονούς της βρισκόταν και ο πρίγκιπας Κάρολος της Μεγάλης Βρετανίας, ενώ θείες του πατέρα της είναι η πρώην βασίλισσα της Ισπανίας, Σοφία, αλλά και η βασίλισσα της Δανίας, Μαργαρίτα ΙΙ.

Ποζάροντας με μικροσκοπικό μπικίνι

 
Η νεαρή Μπία γεννήθηκε στην Αμερική, όμως οι γονείς της ήθελαν να διαθετει ευρωπαϊκή κουλτούρα και παιδεία. Έτσι, σύντομα μετακόμισαν οικογενειακώς στο Λονδίνο. Το μοναδικό κορίτσι ανάμεσα σε τέσσερα ζωηρά αγόρια μεγάλωσε σαν μικρή πριγκίπισσα, με χάδια και χατίρια. Λέγεται πως είναι η μεγάλη αδυναμία του μπαμπά, αλλά και η πιο αγαπημένη του συνοδηγός στις βόλτες με τη βέσπα. Η Ολυμπία δεν φοίτησε σε κολέγιο της Ελβετίας, αλλά σε ένα εναλλακτικό σχολείο του Λονδίνου, όπου σπούδασε υποκριτική, γραφιστική και ιστορία της τέχνης.

Η Μαρι-Ολυμπία με την οικογένειά της πριν από μερικά χρόνια


Το καλοκαίρι του 2013 ήταν για τρεις εβδομάδες εκπαιδευόμενη στον οίκο Dior. Το δημιουργικό «μελίσσι» του ατελιέ την ενθουσίασε τόσο, που, όπως αφήνει να εννοηθεί και η ίδια, πλέον ονειρεύεται μια θέση στον ονειρικό κόσμο της μόδας. Στο βρετανικό περιοδικό Tatler, μιλώντας για το επαγγελματικό της μέλλον, το έκανε ξεκάθαρο: «Θέλω να ασχοληθώ με τη μόδα ή τη φωτογραφία. Είμαι δυσλεκτική και γι' αυτό δεν είμαι καλή στα μαθήματα θεωρητικής κατεύθυνσης, έχω έφεση στα καλλιτεχνικά».

Η 19χρονη είναι μια γαλαζοαίματη με εντυπωσιακή άνεση στο φακό

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης