Αυτή είναι η συγγραφέας που επιτέθηκε στον Κανάκη επειδή έγραψε για τον πατέρα του

Αυτή είναι η συγγραφέας που επιτέθηκε στον Κανάκη επειδή έγραψε για τον πατέρα του

Η Δάφνη Χρονοπούλου είναι αρκετά ενεργός χρήστης στα social media και αυτοπροσδιορίζεται ως συγγραφέας, ποιήτρια και blogger

Αυτή είναι η συγγραφέας που επιτέθηκε στον Κανάκη επειδή έγραψε για τον πατέρα του
Το πρόσωπο των τελευταίων ημερών είναι αδιαμφισβήτητα η συγγραφέας Δάφνη Χρονοπούλου, η οποία ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με τα γραφόμενα της στο προσωπικό της blog, καθώς σχολίασε την απόφαση του Αντώνη Κανάκη να εκδώσει βιβλίο για τον πατέρα του που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή. 



Το άρθρο της είχε τίτλο «Περί κανιβάλων: Όταν πεθάνουν οι γονείς σου γράψε μας!» και δέχθηκε πλήθος αρνητικών σχολίων στα social media. 

Κλείσιμο

 
Μάλιστα και ο συγγραφέας Αύγουστος Κορτώ πήρε θέση - έχει γράψει και ο ίδιος βιβλίο για τη μητέρα του - γράφοντας στο facebook : «Δεν έχω διαβάσει ακόμα το βιβλίο του Αντώνη Κανάκη. Αυτό που ξέρω, ωστόσο, είναι ότι η μνήμη των γονιών του καθενός είναι ιερή, και του ανήκει απόλυτα, και ότι όποιος τρίτος την προσβάλλει είναι το ομηρικό 'άχθος αρούρης'».

Ποια είναι τελικά η Δάφνη Χρονοπούλου η οποία προκάλεσε τόσες αντιδράσεις;


 
Η ίδια είναι αρκετά ενεργός χρήστης στα social media και αυτοπροσδιορίζεται ως συγγραφέας, ποιήτρια και blogger.

Γεννήθηκε στην Aθήνα και ζει στη Μύκονο. Όπως η ίδια αναφέρει έχει γράψει, τα εξής βιβλία: «Oι Προεκτάσεις της Mαύρης Kάλτσας», «Iαπωνικά Λουλούδια Του Tσαγιού»,  «Όνειρο Mέσα Σε Όνειρο», «Tρεις Iστορίες», «H Πόρτα Tης Ληνώς».

Μάλιστα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η αισθητική της και οι φωτογραφίες που ανεβάζει στο διαδίκτυο. 





Πάντως με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται και τα σχόλια του Αντώνη Κανάκη, ο οποίος μέχρι τώρα δεν έχει κάνει κάποια δήλωση για το θέμα, με αρκετούς να πιστεύουν πως θα δώσει την απάντηση του μέσα από την εκπομπή του, τους «Ράδιο Αρβύλα». 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης