Nicole Scherzinger: Παράτησε τον Lewis Hamilton γιατί δεν θέλει οικογένεια!

Nicole Scherzinger: Παράτησε τον Lewis Hamilton γιατί δεν θέλει οικογένεια!

«Το πάλευαν εδώ και μήνες αλλά τα πράγματα μεταξύ τους πήγαιναν από το κακό στο χειρότερο», λέει άνθρωπος του περιβάλλοντος τους 

Nicole Scherzinger: Παράτησε τον Lewis Hamilton γιατί δεν θέλει οικογένεια!
Η Nicole Scherzinger χώρισε τον Lewis Hamilton σύμφωνα με δημοσιεύματα του σκανδαλοθηρικού Τύπου. Μετά από επτά χρόνια σχέσης η 
είδηση του χωρισμού έσκασε σαν βόμβα. Το θέμα έβγαλε στη δημοσιότητα η εφημερίδα Sun επικαλούμενη ότι η 36χρονη τραγουδίστρια άφησε στα κρύα του λουτρού τον 30χρονο οδηγό της F1 επειδή εκείνος αρνήθηκε να την παντρευτεί και να ξεκινήσει μαζί της οικογένεια. 

Σύμφωνα με άτομο από το στενό κύκλο του ζευγαριού το ζευγάρι είχε αρκετά προβλήματα: «Το πάλευαν εδώ και μήνες αλλά τα πράγματα μεταξύ τους πήγαιναν από το κακό στο χειρότερο. Τελικά η Nicole σταμάτησε να τον ανέχεται και έδωσε τέλος. Εξάλλου γνώριζε πολύ καλά ότι δεν είχε σκοπό να την παντρευτεί».

Κλείσιμο


Πάντως την περασμένη εβδομάδα το ζευγάρι είχε αρνηθεί ότι είχε χωρίσει. Το ζευγάρι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν έχει συναντηθεί για κάποιες εβδομάδες. Τον περασμένο Δεκέμβριο ο Lewis σε συνέντευξή του είχε πει ότι με την αγαπημένη του δεν είχαν συζητήσει ποτέ το ενδεχόμενο να παντρευτούν γιατί και οι δύο έδιναν προτεραιότητα στις καριέρες τους. 

«Είμαστε σε ένα καλό σημείο. Αυτή δουλεύει σκληρά και εμπνέουμε ο ένας τον άλλο. Αλλά επί της ουσίας δεν έχουμε μιλήσει για γάμο. Ο καιρός που περνάμε μαζί είναι πολύτιμος, οπότε κάποια στιγμή εντελώς φυσικά θα γίνει και το επόμενο βήμα. Αυτή τη στιγμή όμως κάνουμε πράγματα που μας αρέσουν», είχε πει στο περιοδικό The Sunday Times Style ο πρωταθλητής της F1.




Οι δυο τους στο παρελθόν είχαν αντιμετωπίσει ξανά προβλήματα στη σχέση τους καθώς χώριζαν και τα ξαναέβρισκαν. Τι θα γίνει τώρα; Ο χρόνος θα δείξει. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης