Πρώην δασκάλα έκανε επάγγελμα το twerking

Πρώην δασκάλα έκανε επάγγελμα το twerking

Kερδίζει εξαψήφια ποσά με το να κουνάει τα οπίσθια της!

Πρώην δασκάλα έκανε επάγγελμα το twerking
Η Miley Cyrus, άνοιξε νέους ορίζοντες σε μία 22χρονη που έκανε επάγγελμα το twerking. Η Jessica Vanessa από τη Φλόριντα. πρώην δάσκαλα,  υποστηρίζει ότι βγάζει εξαψήφια ποσά, με το να κουνάει απλά τα οπίσθια της. Πώς; Ανεβάζοντας τα video του προκλητικού χορού της, στα social media. Μεγάλες εταιρίες ανακάλυψαν το...ταλέντο της και της προσφέρουν χρήματα για να αναφέρει τα προϊόντα τους, κατά τη διάρκεια του χορού της, που παρακολουθούν περισσότεροι από 2 εκατ. followers. Έτσι, παράτησε τη δουλειά της στο σχολείο, αφού κατάλαβε ότι το twerking θα αυξήσει κατά πολλές χιλιάδες δολάρια, τους λογαριασμούς της.



Κλείσιμο
«Αγόρασα, ένα καινούργιο αμάξι και έχω αρκετά λεφτά για να στηρίξω την οικογένεια μου!» είπε στη Daily Mail. Στα videos της, προσθέτει και κωμικά σκετσάκια για να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον...του κοινού της! Αν και σήμερα φαίνεται να ξεχειλίζει από αυτοπεποίθηση, κάποτε ήταν ντροπαλή και της φαινόταν αδιανόητο να χορέψει μπροστά σε άλλους. Όσο για τα σχόλια που δέχεται; Κάποια από αυτά είναι «κακεντρεχή» και «σκληρά», όπως λέει, και δύο φορές, σκέφτηκε να κλείσει όλους τους λογαριασμούς της, στα social media.  «Δεν είμαι διασημότητα αλλά έχω πάρει μία πικρή γεύση για το τι περνούν οι σταρ. Δέχομαι τηλεφωνήματα από αγνώστους που με αποκαλούν χοντρή, πόρνη, άσχημη, και ότι κακία μπορείς να φανταστείς».



Η ίδια αντλεί δύναμη από την οικογένεια της, που ξεπέρασε τις προκαταλήψεις του για το  twerking. Ο μπαμπάς της Jessica, Rafael De Leon δήλωσε για το επάγγελμα της κόρης του: «Ως γονιός τη βλέπω πάντα σαν παιδί μου, και όχι ως ενήλικη. Πάντως, συνεχίζω να την υποστηρίζω 100% και αγαπώ ότι κάνει»









   
   









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης