Μια απίστευτα σέξι χορογραφία εκτέλεσαν το βράδυ της Κυριακής η Κατερίνα Στικούδη και η Ευαγγελία Αραβανή στα προημιτελικά του Dancing With The Stars 4.
Οι δύο πρώην εστεμμένες που βρέθηκαν μαζί στη σκηνή, μετά την έκτακτη επιστροφή της Αραβανή για τις ανάγκες του Κυριακάτικου σόου, μοίρασαν... εγκεφαλικά τόσο με την εν γένει παρουσία τους όσο και με τα δευτερόλεπτα στα οποία χόρεψαν μαζί χωρίς τον χορογράφο.
Στο σόου της Κυριακής πάντως αποχώρησε τελικά η Μαίρη Συνατσάκη παρά την εξαιρετική της προσπάθεια στο κουΐκ στεπ.
Έτσι στα ημιτελικά του χορευτικού σόου προκρίθηκαν οι Κατερίνα Στικούδη, Ησαϊας Ματιάμπα και Κλέλια Πανταζή.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.