Ο πρώην παίκτης του Survivor βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε και για τη σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.
Αφού εξήγησε πως ανήκει πλέον, στο παρελθόν, η Κατερίνα Καινούργιου βρήκε την ευκαιρία να τον «πειράξει».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cycnt5djno1l)
«Μισό λεπτό, γιατί έλαβα μήνυμα τώρα που μου λέει "θα ήσασταν πολύ ωραίο ζευγάρι με τον Στάθη". Για εμένα και για εσένα λένε, ότι θα ήμασταν ωραίο ζευγάρι», είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Τον πειράζω. Προς Θεού. Για πλάκα το είπα. Αρχικά, δεν ξέρετε αν εγώ είμαι ελεύθερη. Αστεία κάνουμε. Άλλωστε, έχουμε κάνει κουβέντες με τον Στάθη, ξέρει για τα προσωπικά μου».
Τέλος, του έκανε προξενιό με μία φίλη της, λέγοντάς του πως απόψε θα επισκεφτούν μαζί το μαγαζί του στο Κολωνάκι.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.