Η παρουσιάστρια μίλησε στον αέρα της εκπομπής «Super Kατερίνα», με αφορμή ένα χιουμοριστικό βίντεο που της ετοίμασε η Κατερίνα Ζαρίφη κι αποκάλυψε πως αυτό το διάστημα, είναι μόνη της.
«Γατάκια. Πού ξέρετε ότι δεν έχω σύντροφο; Μπορεί να σας έχω παραμυθιάσει», είπε στην αρχή χιουμοριστικά.
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Πέρα από την πλάκα, είμαι μόνη μου εδώ και πάρα πολύ καιρό. Είμαι μόνη μου από δική μου επιλογή. Είμαι μόνη μου και μου αρέσει αυτό. Θα έρθει ένας σύντροφος στη ζωή μου που θα αγαπήσει εμένα. Δεν ψάχνω τον σούπερ ήρωα. Θέλω έναν άνδρα να τον θαυμάζω».
Το ερευνητικό πρόγραμμα του UNIC Athens μετατρέπει το campus του Ελληνικού σε ένα ζωντανό πεδίο έρευνας, όπου Τεχνητή Νοημοσύνη, Βιοτεχνολογία και βιολογικά δεδομένα συναντώνται, ανοίγοντας νέους δρόμους για την υγεία, την ευημερία και φυσικά, την επιστήμη.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.