Η Αναστασία, που έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία με τα τραγούδια της, μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram, αποκάλυψε πως ένα αγαπημένο της πρόσωπο «έφυγε» από τη ζωή.
Πιο συγκεκριμένα, η νεαρή τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους πως η αγαπημένη της γιαγιά, από την οποία πήρε και το όνομά της, πέθανε.
«Θα σε θυμάμαι όπως εγώ ξέρω. Σε ευχαριστώ για όλα. Από Αύγουστο σε Αύγουστο φύγατε και οι δυο γιαγιάδες μου. Απίστευτο. Γιαγιά Αναστασία» έγραψε στην ανάρτησή της.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους