Η Χάλι Μπέριντύθηκε «Barbie» για να γιορτάσει τα γενέθλιά της, όπως φαίνεται στη νέα της ανάρτηση στο Instagram.
Η Χολιγουντιανή ηθοποιός έκλεισε τα 57 και με αφορμή αυτό, βγήκε για μια έξοδο με τον σύντροφό της, Βαν Χαντ, αλλά και την κόρη της, Νάλα.
Ωστόσο, δεν επρόκειτο για οποιαδήποτε έξοδο, αφού ήταν και οι τρεις ντυμένοι καταλλήλως για να «μπουν» στο σύμπαν της Barbie.
Στη δημοσίευση που έκανε για τα γενέθλιά της η Χάλι Μπέρι, φαίνεται ντυμένη με ένα ροζ φόρεμα, όπως και η κόρη της, ροζ μπότες, ενώ στα χέρια της κρατά μια τσάντα σε σχήμα καρδιάς.
Ο αγαπημένος της, φόρεσε κι εκείνος μια ροζ μπλούζα, ενώ είχε στην πλάτη του μια τσάντα σε σχήμα αρκούδου, επίσης ροζ χρώματος.
Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Χάλι Μπέρι έγραψε: «Ο μικρός μου εαυτός (αλλά όχι τόσο μικρός πια) και ο Βαν μου με πήγαν στον κόσμο της Barbie για τα γενέθλιά μου! Πρέπει να αφήσω την εσωτερική μου Barbie να πετάξει στα ύψη!!!! Σας αγαπώ παιδιά... ευχαριστώ!».
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το Plastic Free Greece δίνει δυναμικά το παρών σε κάθε γωνιά της χώρας. Η πρώτη πράξη της φετινής εκστρατείας εκτυλίχθηκε σε τέσσερις ηπειρωτικούς προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Αθήνα, Πάτρα) και είχε ως αποτέλεσμα τη συλλογή 150,5 κιλών σκουπιδιών.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.