Barbie: Ανοίγει θεματικό πάρκο στο οποίο θα μπορεί να επισκεφθεί κανείς το Barbie Beach House

Barbie: Ανοίγει θεματικό πάρκο στο οποίο θα μπορεί να επισκεφθεί κανείς το Barbie Beach House

Το Mattel Adventure Park θα ανοίξει το 2024 και θα περιλαμβάνει διάφορα αξιοθέατα εμπνευσμένα από τα παιχνίδια της εταιρείας

barbie_-_jouse
Το Mattel Adventure Park είναι επίσημα στα σκαριά με μερικά συναρπαστικά αξιοθέατα, όπως τα τρενάκια Hot Wheels και ένα παραθαλάσσιο σπίτι της Barbie σε φυσικό μέγεθος. Όταν ανοίξει το 2024, θα είναι το πρώτο εσωτερικό/υπαίθριο λούνα παρκ της Αριζόνα με ολοκληρωμένες θεματικές εμπειρίες.

Βρίσκεται νότια του State Farm Stadium στο Glendale, στο VAI Resort, και το επερχόμενο Mattel Adventure Park θα είναι ανοιχτό κάθε μέρα του χρόνου. Αυτό το πάρκο πρόκειται να γίνει ένα κορυφαίο σημείο ψυχαγωγίας στην Αριζόνα, αναδεικνύοντας ένα ευρύ φάσμα εμπορικών σημάτων στο χαρτοφυλάκιο της Mattel. Το πάρκο, που εκτείνεται σε εννέα στρέμματα, αποτελεί μια συλλογική προσπάθεια μεταξύ της Mattel, της Epic Resort Destinations και άλλων συνεργατών ψυχαγωγίας. Με σημαντική εσωτερική έκταση, τα περισσότερα από τα αξιοθέατα του πάρκου βρίσκονται σε ένα πλήρως κλιματιζόμενο περιβάλλον, εξασφαλίζοντας άνεση στους επισκέπτες.
Η Mattel απολαμβάνει την τεράστια επιτυχία της ταινίας «Barbie», η οποία αναμένεται να γίνει η ταινία με τα υψηλότερα έσοδα της χρονιάς, καθώς πλησιάζει πλέον τα 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως και δεν δείχνει καθόλου σημάδια επιβράδυνσης.

Κλείσιμο
«Το Mattel Adventure Park διαθέτει ένα μοναδικό και στρατηγικό σχεδιασμό εσωτερικού/εξωτερικού χώρου για όλο το χρόνο, παρέχοντας στρέμματα κλιματιζόμενου χώρου για να εξασφαλίσει μια δροσερή εμπειρία στους επισκέπτες όλο το καλοκαίρι εδώ στη ζέστη της Αριζόνα», είπε ο Μαρκ Κορνέλ, πρόεδρος του Epic Resort Destinations.

«Η ομάδα μας για την ανάπτυξη των αξιοθέατων απλά επαναπροσδιορίζει το κανάλι της ψυχαγωγίας, φέρνοντας στη ζωή τις ισχυρές, αειθαλείς μάρκες της Mattel όπως ποτέ άλλοτε. Αυτή η επιλεγμένη, ταλαντούχα ομάδα συνεχίζει να βρίσκει πραγματικά καινοτόμους τρόπους για τη δημιουργία πρωτοποριακών αξιοθέατων που είναι βέβαιο ότι θα προσφέρουν συνεχή διασκέδαση για όλη την οικογένεια», πρόσθεσε.
Το πάρκο θα περιλαμβάνει επίσης δύο Hot Wheels Roller Coasters. Hot Wheels Bone Shaker: The Ultimate Ride και το Hot Wheels Twin Mill Racer.
Άλλα αξιοθέατα που βασίζονται στη Mattel στο πάρκο θα είναι τα: Thomas & Friends: World of Sodor, με επτά φιλικά προς την οικογένεια βιωματικά αξιοθέατα και βόλτες, συμπεριλαμβανομένου ενός ειδικού εσωτερικού χώρου παιχνιδιού. Ένα παραθαλάσσιο σπίτι της Barbie σε πλήρη κλίμακα, όπου οι θαυμαστές της Barbie θα μπορούν να ρίξουν μια πιο προσεκτική ματιά στο ντουλάπι της Barbie στο Barbie Dream Closet Experience, το οποίο χρησιμοποιεί τεχνολογία ολογραμμάτων για να ζωντανέψει την Barbie. Η ατραξιόν θα περιλαμβάνει επίσης ένα μπαρ και εστιατόριο στον τελευταίο όροφο που φιλοξενεί εκτεταμένη θέα στην ιδιοκτησία. Οι οπαδοί του Masters of the Universe θα μπορούν να πολεμήσουν για την Eternia σε μια αρένα λέιζερ-ταγκ 4.500 τετραγωνικών μέτρων που μοιάζει με το φρούριο Castle Grayskull. Μίνι γκολφ με εννέα τρύπες εμπνευσμένες από το Magic 8 Ball, το Pictionary και άλλα παιχνίδια της Mattel και μια προσαρμοσμένη δομή αναρρίχησης UNO.

Το Mattel Adventure Park θα ανοίξει το 2024.

Ειδήσεις σήμερα:

Με ποινικό παρελθόν ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του 51χρονου στη Σαλαμίνα

Ο χάρτης με τα super yachts των διασήμων σε Αιγαίο και Ιόνιο

Ουρές στο Ζάγκρεμπ για το ματς Ντιναμό - ΑΕΚ, δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης