Κρις Τζένερ: «Έπιασε» τον Τζέιμς Κόρντεν να κάνει ντους στο μπάνιο της κόρης της

Κρις Τζένερ: «Έπιασε» τον Τζέιμς Κόρντεν να κάνει ντους στο μπάνιο της κόρης της

«Δεν θα το ξεχάσω ποτέ» δήλωσε έκπληκτη η τηλεπερσόνα λίγο αφότου είδε γυμνό τον παρουσιαστή - Δείτε το βίντεο με την αντίδρασή της

Corden-Jenner-arthroy
Τα όρια της Κρις Τζένερ δοκίμασε ο Τζέιμς Κόρντεν, λίγο πριν αποσυρθεί οριστικά από την παρουσίαση του «Late Late Show».

Ο παρουσιαστής προχώρησε σε ένα τηλεοπτικό σκετς σε συνεργασία με τις Καρντάσιαν και Τζένερ και έγινε ο βοηθός τους για μια μέρα. Ο ρόλος που είχε, ήταν να ακολουθήσει την Κιμ Καρντάσιαν στις υποχρεώσεις της, καθώς και να φτιάξει ένα smoothie για τη μητέρα της, Κρις. Μεταξύ των όσων έπρεπε να κάνει ως βοηθός, ήταν και ένα ταξίδι στα κεντρικά γραφεία της Κάιλι Τζένερ, ενώ εκείνη έλειπε, συνοδεύοντας τη μητέρα της.

Ο Βρετανός τόλμησε να απομακρυνθεί από την 67χρονη Τζένερ, η οποία πήγε να τον βρει, αλλά δεν είχε προετοιμαστεί για αυτό που επρόκειτο να αντικρίσει. Μπήκε στο προσωπικό μπάνιο της Κάιλι Τζένερ, έβγαλε όλα του τα ρούχα και έκανε ντους. Η Κρις Τζένερ μπήκε στο μπάνιο και τον είδε. «Σκα@@! Τι στο διάολο κάνεις;» του είπε με φωνές, ενώ εκείνος προσπαθούσε να καλύψει τα ευαίσθητα σημεία του σώματός του.

Δείτε το βίντεο
Kris Jenner Catches James Corden NAKED in Kylie's Bathroom!


«Θεέ μου, δεν μπορώ να το ξεχάσω αυτό» συνέχισε η Τζένερ, για το... θέαμα και συνέχισε: «Τζέιμς βγες από το ντους, φέρε μια πετσέτα. Κανείς δεν πρέπει να είναι στο μπάνιο της Κάιλι, θα μπορούσα να μπλέξω πολύ άσχημα εδώ, κάποιος θα μπορούσε να μας κάνει μήνυση γι' αυτό!».

Ωστόσο, ο Κόρντεν απτόητος της είπε: «Μπορώ να έχω λίγη ησυχία;»Λίγο αργότερα, έσπευσε να απολογηθεί στην Κάιλι Τζένερ, μέσω zoom, ωστόσο, εκείνη δεν βρήκε τίποτα αστείο σε αυτό και τερμάτισε την κλήση.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης