ΗΆννα Κορακάκη δέχτηκε πρόταση γάμου ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, όπως αποκάλυψε μέσα από τα social media και λίγες ώρες αργότερα, έκανε τις πρώτες της δηλώσεις.
Η Ολυμπιονίκης μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και αναφέρθηκε στον αγαπημένο της. Όπως δήλωσε, η φετινή ήταν η πιο ευτυχισμένη Πρωτοχρονιά της ζωής της.
«Μακράν η πιο ευτυχισμένη Πρωτοχρονιά της ζωής μου, η πιο συναρπαστική και η πιο απρόβλεπτη.Ελπίζω πραγματικά, όπως ήταν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς και όλα αυτά τα συναισθήματα που μου έφερε, να είναι έτσι και όλη η χρονιά για τον κόσμο», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cphlq96zckax)
Στη συνέχεια, περιέγραψε πώς ακριβώς της έγινε η πρόταση. «Είχε γίνει ένα όμορφο σκηνικό εδώ πέρα, ήταν συνεννοημένοι ας πούμε οι φίλοι και όλοι εδώ κι έτσι έγινε. Ήταν αναπάντεχο και το timing με εξέπληξε. Ήμουν και απασχολημένη με τις προετοιμασίες για το ρεβεγιόν και τα λοιπά, οπότε δεν πήγε καθόλου το μυαλό μου. Ήταν μια έκπληξη πολύ ευχάριστη», δήλωσε.
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.
Ο σύγχρονος maritime professional διαχειρίζεται υπερσύγχρονα πλοία, διεθνή πληρώματα και διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις. Ποια εκπαίδευση σε προετοιμάζει πραγματικά για αυτόν τον κόσμο;