O Νικ Κάρτερ των Backstreet Boys κατηγορείται ότι βίασε ανήλικη φαν με αυτισμό!

O Νικ Κάρτερ των Backstreet Boys κατηγορείται ότι βίασε ανήλικη φαν με αυτισμό!

Το 2001, ο μουσικός φέρεται να προσκάλεσε τη 17χρονη στο tour bus, να της έδωσε αλκοόλ και κατόπιν να την εξανάγκασε σε στοματικό σεξ - «Mε έβρισε και με κόλλησε ΣΜΝ»

nick_carter_arthro
Μήνυση εις βάρος του Νικ Κάρτερ, ο οποίος έγινε διάσημος παγκοσμίως ως μέλος του συγκροτήματος των Backstreet Boys, κατέθεσε μια 39χρονη αυτιστική γυναίκα, που ισχυρίζεται ότι ο δημοφιλής Αμερικανός μουσικός την κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήταν μόλις 17 ετών.

Τα όσα ισχυρίστηκε σε συνέντευξη Τύπου το φερόμενο θύμα είναι πράγματι σοκαριστικά: Η Σάνον «Σέι» Ρουθ περιέγραψε με δάκτυα στα μάτια πώς η σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε πριν από 21 χρόνια τη γέμισε με πόνο, σύγχυση, ντροπή και τάσεις αυτοκαταστροφής. «Όλα αυτά ήταν άμεση συνέπεια του βιασμού μου από τον Νικ Κάρτερ», είπε χαρακτηριστικά η 39χρονη. «Παρ' όλο που είμαι αυτιστική και ζω με την εγκεφαλική παράλυση, θεωρώ ότι τίποτε δεν είχε τόσο μακροπρόθεσμη επίδραση στη ζωή μου όσο οι πράξεις και τα λόγια του Κάρτερ εις βάρος μου», συμπλήρωσε η γυναίκα.



Στη μήνυση που κατατέθηκε εχθές, Πέμπτη, η καταγγέλλουσα περιέγραψε πώς το 2001, ενώ στεκόταν στην ουρά για τα αυτόγραφα μετά από συναυλία του συγκροτήματος, δέχτηκε πρόσκληση να επισκεφθεί το πολυτελές πούλμαν με το οποίο έκαναν περιοδεία τα μέλη των Backstreet Boys. Όταν βρέθηκε μέσα στο tour bus, όπως ισχυρίζεται, ο Κάρτερ της πρόσφερε ένα ποτό κόκκινου χρώματος, το οποίο ο ίδιος αποκάλεσε «χυμό VIP», όμως η ίδια κατάλαβε εκ των υστέρων ότι περιείχε αλκοόλ. O τραγουδιστής φέρεται τότε να τη διέταξε να του κάνει στοματικό σεξ, με την ίδια να υπακούει κλαίγοντας. Στη συνέχεια, όπως λέει, την οδήγησε σε ένα κρεβάτι, όπου συνεχίστηκε η σεξουαλική επίθεση. Η Σάνον Ρουθ, όπως επισημαίνει στη μήνυσή της, ήταν παρθένα όταν συνέβη το περιστατικό, και κατόπιν διαγνώστηκε με HPV, ένα σεξουαλικά μεταδιδόμενο νόσημα που είναι πεπεισμένη ότι την κόλλησε εκείνος.

«Αφού με βίασε, θυμάμαι ότι αποκάλεσε "καθυστερημένη σκρόφα" και μου άρπαξε με δύναμη το χέρι, αφήνοντάς μου μελανιές... Ο Κάρτερ προσπάθησε να με τρομάξει για να σιωπήσω. Ήταν σκληρός και απειλητικός», είπε μεταξύ άλλων η 39χρονη στη συνέντευξη Τύπου της.

Μιλώντας στο Page Six μετά την κατάθεση της μήνυσης, ο δικηγόρος του Κάρτερ χαρακτήρισε «τελείως αναληθείς» τους παραπάνω ισχυρισμούς. «Δυστυχώς, η κυρία Ρουθ χειραγωγείται εδώ και αρκετά χρόνια για να διατυπώνει κατηγορίες εις βάρος του Νικ, κατηγορίες που έχουν αλλάξει επανειλημμένα και σε σημαντικό βαθμό με το πέρασμα των ετών. Κανείς δεν πρέπει να ξεγελαστεί από μια συνέντευξη Τύπου που διοργάνωσε ένας καιροσκόπος δικηγόρος. Δεν υπάρχει ίχνος αλήθεια στην καταγγελία, κάτι που αναμφίβολα θα συνειδητοποιήσει γρήγορα το δικαστήριο», επισήμανε ο δικηγόρος του μουσικού.

Κλείσιμο
nick_carter
Οι Backstreet Boys την εποχή της ακμής τους


Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια γυναίκα κατηγορεί για σεξουαλική επίθεση τον Κάρτερ. Το 2017 η Μελίσα Σούμαν, πρώην μέλος των Dream, ισχυρίστηκε ότι ο Κάρτερ την πίεσε να συνευρεθούν σεξουαλικά όταν εκείνη ήταν 18 ετών και εκείνος 22.

«Του είπα ότι ήμουν παρθένα και δεν ήθελα να κάνω σεξ. Του είπα ότι ήθελα να περιμένω μέχρι να παντρευτώ. Του το είπα ξανά και ξανά. Τότε εκείνος μου ψιθύρισε στο αυτί για να με πείσει: "μπορώ να γίνω εγώ ο σύζυγός σου"». Αναφορικά με τη συγκεκριμένη καταγγελία ο Κάρτερ είχε απαντήσει ότι η Σούμαν δεν υπαινίχθηκε ποτέ όσο καιρό ήταν μαζί ότι συνέβη κάτι χωρίς τη θέλησή της, ενώ είχε υπενθυμίσει ότι μετά την υποτιθέμενη σεξουαλική επίθεση είχαν ηχογραφήσει ένα κομμάτι μαζί, εμφανίζονταν μαζί στη σκηνή και υποστήριζαν ο ένας τον άλλον σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.





Ειδήσεις σήμερα:

Στα γαλανόλευκα το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης για την «Ημέρα Ελλάδος-Αμερικής»

Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στην είσοδο της Συγγρού από Πειραιά - «Χάος» στους δρόμους


Ρούλα Κορoμηλά: «Από το 2007 δίνω μάχη με ένα θηρίο που ζει μέσα στο σώμα μου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης