Jessie J: Η ανάρτησή της έναν χρόνο μετά την αποβολή που είχε - «Αγγελούδι μου, σε νιώθω παντού»

Jessie J: Η ανάρτησή της έναν χρόνο μετά την αποβολή που είχε - «Αγγελούδι μου, σε νιώθω παντού»

Η τραγουδίστρια έκανε μια ανάρτηση για το μωρό που έχασε πριν έναν χρόνο - «Ο χρόνος βοηθάει, αλλά αυτό το πράγμα δεν ξεθωριάζει ποτέ  πραγματικά» αναφέρει μεταξύ άλλων

jessie_j
Έχει περάσει ένας χρόνος ακριβώς από την ημέρα που η Jessie J ανακοίνωσε πως έχασε το μωρό της.

Η 34χρονη τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα κείμενο σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο αναφέρει πως αν και πέρασε καιρός, εκείνη «πονάει ακόμα».

Όπως τόνισε, μέχρι και σήμερα προσπαθεί να ανακαλύψει τα θετικά που της άφησε αυτή τη οδυνηρή εμπειρία.

«Πριν από έναν χρόνο, σαν σήμερα μου είπαν ότι το μωρό μου δεν είχε πια καρδιακούς παλμούς», ξεκίνησε το μήνυμά της στο Instagram.

«Αν και μπορώ να πω την ιστορία πλέον χωρίς να κλάψω, εξακολουθώ να ανακαλύπτω όλα τα θετικά που μου έδωσε αυτή η εμπειρία. Δύναμη, σοφία, ενσυναίσθηση και ευγνωμοσύνη», συνεχίζει.

Ωστόσο, παραδέχτηκε πως «ακόμα πονάει». «Όλη μέρα απλώς σκέφτομαι όλες τις γυναίκες και τους άνδρες και τις οικογένειες που το έχουν περάσει το ίδιο πράγμα πολλές φορές και πόσο απίστευτα δυνατοί είναι», αναφέρει παρακάτω.

«Η θλίψη είναι ένα τόσο περίεργο και προσωπικό ταξίδι. Ο χρόνος βοηθάει, αλλά ποτέ δεν ξεθωριάζει πραγματικά αυτό το πράγμα. Στέλνω αγάπη και δύναμη στην καρδιά οποιουδήποτε περνάει ή έχει περάσει αυτό το πράγμα. Και στο αγγελούδι μου. Σε νιώθω παντού. Ειδικά σήμερα», ολοκλήρωσε τη σπαρακτική της ανάρτηση η τραγουδίστρια.

jessie
Τον Νοέμβριο του 2021 η Jessie J αποκάλυψε δημόσια πως είχε αποβάλει, μια μόλις ημέρα πριν ανέβει στη σκηνή για τη συναυλία της.

Κλείσιμο
Συγκεκριμένα, είχε αναρτήσει στο Instagram μία φωτογραφία, όπου κρατάει στα χέρια της ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης και με μία μακροσκελή ανάρτηση έκανε γνωστό στους διαδικτυακούς της φίλους ότι η εγκυμοσύνη της δυστυχώς, δεν πήγε όπως περίμενε.

«Χθες το πρωί γελούσα με μια φίλη μου λέγοντας της: "σοβαρά πώς θα δώσω συναυλία στο Λος Άντζελες αύριο το βράδυ χωρίς να πω σε όλο το κοινό ότι είμαι έγκυος;". Μέχρι χθες το απόγευμα φοβόμουν στην σκέψη ότι πρέπει να ολοκληρώσω την συναυλία χωρίς να σπάσω», έγραφε στην αρχή της ανάρτησής της.

Στην συνέχεια, εξήγησε πως όταν επισκέφθηκε τον γιατρό της για τον 3ο υπέρηχο, την ενημέρωσαν πως ο καρδιακός παλμός του βρέφους δεν ακούγεται. «Αφού πήγα για 3ο υπέρηχο, μου είπαν ότι δεν υπήρχε πλέον καρδιακός παλμός. Αυτό το πρωί, νιώθω ότι δεν έχω κανέναν έλεγχο των συναισθημάτων μου. Μπορεί να μετανιώσω που το δημοσίευσα. Μπορεί και όχι. Βασικά, δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι ότι θέλω να τραγουδήσω απόψε», ανέφερε η Jessie J.



Ειδήσεις σήμερα: 

Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο 26χρονος για την παράσυρση της 21χρονης

Μουντιάλ 2022: Ανατριχιαστική η ακτινογραφία στο κρανίο του Σαουδάραβα παίκτη μετά τη σύγκρουση με τον τερματοφύλακα

Κιβωτός του Κόσμου: Πρώην στέλεχος άδειασε θυρίδα με άκρα μυστικότητα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης