Η Jessie J έχασε το μωρό της και με μία συγκινητική ανάρτηση δίνει δύναμη σε όλες τις γυναίκες που έχουν βιώσει το ίδιο

Η Jessie J έχασε το μωρό της και με μία συγκινητική ανάρτηση δίνει δύναμη σε όλες τις γυναίκες που έχουν βιώσει το ίδιο

«Αφού πήγα για 3ο υπέρηχο, μου είπαν ότι δεν υπήρχε πλέον, καρδιακός παλμός, δεν έχω κανέναν έλεγχο των συναισθημάτων μου», γράφει μεταξύ άλλων

jessie_j_pregnancy_art
Τραγικές στιγμές ζει η δημοφιλής τραγουδίστρια Jessie J, αφού όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, έχασε το μωρό της.

Συγκεκριμένα, ανάρτησε μία φωτογραφία, όπου κρατάει στα χέρια της ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης και με μία μακροσκελή ανάρτηση έκανε γνωστό στους διαδικτυακούς της φίλους ότι η εγκυμοσύνη της δυστυχώς, δεν πήγε όπως περίμενε.

«Χθες το πρωί γελούσα με μια φίλη μου λέγοντας της: "σοβαρά πώς θα δώσω συναυλίαστο Λος Άντζελες αύριο το βράδυ χωρίς να πω σε όλο το κοινό ότι είμαι έγκυος;". Μέχρι χθες το απόγευμα φοβόμουν στην σκέψη ότι πρέπει να ολοκληρώσω την συναυλία χωρίς να σπάσω», γράφει στην αρχή της ανάρτησής της.

Στην συνέχεια, εξηγεί πως όταν επισκέφτηκε τον γιατρό της για τον 3ο υπέρηχο, την ενημέρωσαν πως ο καρδιακός παλμός του βρέφους δεν ακούγεται. «Αφού πήγα για 3ο υπέρηχο, μου είπαν ότι δεν υπήρχε πλέον καρδιακός παλμός. Αυτό το πρωί, νιώθω ότι δεν έχω κανέναν έλεγχο των συναισθημάτων μου. Μπορεί να μετανιώσω που το δημοσίευσα. Μπορεί και όχι. βασικα δεν ξερω. Αυτό που ξέρω είναι ότι θέλω να τραγουδήσω απόψε», αναφέρει η Jessie J.



Mάλιστα, εξηγεί πως δεν θεωρεί ότι θα την βοηθήσει μία συναυλία να ξεπεράσει την θλίψη της ή να ξεχαστεί, αλλά το τραγούδι είναι η δική της μέθοδος να απαλύνει τον πόνο.

«Δεν αποφεύγω τη θλίψη ή την διαδικασία της, αλλά ξέρω ότι το τραγούδι απόψε θα με βοηθήσει. Έχω κάνει μόνο 2 shows σε 2 χρόνια και η ψυχή μου το χρειάζεται, ακόμη περισσότερο σήμερα. Ξέρω ότι μερικοί άνθρωποι θα σκεφτούν ότι πρέπει απλώς να το ακυρώσω. Αλλά αυτή τη στιγμή γνωρίζω ένα μόνο πράγμα. Ξεκίνησα να τραγουδάω όταν ήμουν μικρή από χαρά, για να γεμίσω την ψυχή μου με αγάπη, αυτό δεν έχει αλλάξει ποτέ και πρέπει να το επεξεργαστώ με τον δικό μου τρόπο. Θέλω να είμαι ειλικρινής και αληθινή και να μην κρύβω αυτό που νιώθω. Μου αξίζει αυτό. Θέλω να είμαι όσο μπορώ ο εαυτός μου αυτή τη στιγμή. Όχι μόνο για το κοινό, αλλά και για μένα και το μωρό μου που έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε. Γνωρίζω τον εαυτό μου και ξέρω ότι θα μιλούσα για αυτό στην σκηνή, γιατί αυτή είμαι», δήλωσε η τραγουδίστρια εξηγώντας πως μόνο μέσω του τραγουδιού θα βοηθηθεί.

Κλείσιμο

«Αντί λοιπόν για μια δακρύβρεχτη συναισθηματική ομιλία προσπαθώντας να εξηγήσω την ενέργειά μου, αυτό το νιώθω πιο ασφαλές. Αποφάσισα να κάνω μωρό μόνη μου. Γιατί είναι το μόνο που ήθελα ποτέ και η ζωή είναι μικρή. Το να μείνω έγκυος ήταν ένα θαύμα από μόνο του και μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσω ποτέ και ξέρω ότι θα ξαναζήσω. Είμαι ακόμα σε σοκ, η θλίψη είναι συντριπτική, αλλά ξέρω ότι είμαι δυνατή και ξέρω ότι θα είμαι εντάξει. Ξέρω επίσης ότι εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο έχουν νιώσει αυτόν τον πόνο και πολύ χειρότερο. Νιώθω συνδεδεμένη με όσες από εσάς γνωρίζω και με αυτές που δεν ξέρω. Είναι το πιο μοναχικό συναίσθημα στον κόσμο. Θα σε δω λοιπόν, απόψε LA. Μπορεί να κάνω λιγότερα αστεία, αλλά η καρδιά μου θα είναι στο δωμάτιο», έγραψε κλείνοντας έτσι την συγκινητική της ανάρτηση.






Ειδήσεις σήμερα:

Στη δίνη της πανδημίας η Ευρώπη - Πρωτοβουλία Μητσοτάκη για ασφάλεια στις μετακινήσεις εντός της ΕΕ

Εμβολιασμοί: Τριπλασιάστηκαν τα ραντεβού για πρώτη δόση

Η νέα γερμανική κυβέρνηση, οι αλλαγές στη χώρα και οι σχέσεις με την Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης