Ο Γιώργος Μαζωνάκης τραγουδά με τον Arash το «Borο Borο» και το TikTok τους αποθεώνει

Ο Γιώργος Μαζωνάκης τραγουδά με τον Arash το «Borο Borο» και το TikTok τους αποθεώνει

«Ζωγράφισες πάλι», «Είσαι άψογος», «Ταιριάξατε τέλεια», είναι μόνο μερικά από τα σχόλια των χρηστών - Δείτε το κλιπ που δημοσίευσε ο Έλληνας τραγουδιστής

mazonakisarash
Η μουσική σύμπραξη  του Γιώργου Μαζωνάκη με τον Arash είναι γεγονός. Το βίντεο με τους δυο τους να τραγουδούν το αξέχαστο «Borο Borο» στο TikTok, έχει γίνει ήδη viral.

Το κλιπ μοιράστηκε από το προφίλ του ο Γιώργος Μαζωνάκης και ενημέρωσε τους ακόλουθούς του, ότι το τραγούδι απέκτησε άρωμα... Ελλάδας! Ο τίτλος του τραγουδιού είναι «Τώρα Τώρα (Boro Boro)» και φέρει την υπογραφή του διεθνούς φήμης παραγωγού από τη Γερμανία Dj Topic. Οι δυο καλλιτέχνες ερμηνεύουν και παράλληλα χορεύουν στους ρυθμούς της νέας τους επιτυχίας. 

Δείτε το βίντεο 



Το «Τώρα Τώρα (Boro Boro)» αποτελεί μία διεθνή συνεργασία, για ένα ραπ τραγούδι που συνδυάζει τα ελληνικά από τον Γιώργο Μαζωνάκη και τα φαρσί (περσικά) από τον Arash.

Τα γυρίσματα του music video πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα, προβάλλοντας τις ομορφιές της χώρας μας, ενώ το τελικό αποτέλεσμα θα ξεσηκώσει, προβάλλοντας εικόνες χαράς, αισιοδοξίας και ελληνικής διασκέδασης!

Η συνεργασία τους φάνηκε να αρέσει αρκετά στους χρήστες του TikTok μιας και τα περισσότερα από τα σχόλια στο  βίντεο, ήταν κάτι παραπάνω από θετικά και για τους δύο καλλιτέχνες.

«Μαζωνάκης είσαι...», «Ζωγράφισες πάλι. Μοναδικός», «Μας έχει μεγαλώσει ο Arash με αυτό το τραγούδι, μπήκες και εσυ ρε Γιωργαρε και το απογείωσες!!», «Τέλειο, μπράβο», «Ταιριάξατε απόλυτα», «Το hit του καλοκαιριού», ήταν μόνο μερικά από τα σχόλια.

Δείτε περισσότερα παρακάτω


μαζουρλιαζω
Κλείσιμο

mazonakisise

panikosmazonakis

zografisesmazo
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης