Στο «Πρωινό» μίλησε σήμερα τηλεφωνικά ο Κώστας Αρζόγλουο οποίος απάντησε για τις αγωγές του Γιώργου Κιμούλη.
Ο ηθοποιός θυμήθηκε τη δική τους συνεργασία, ενώ τόνισε πως θυμάται πολύ καλά τα κλάματα της Ευδοκίας Ρουμελιώτη.
«Ηθικά κάποιος ηθοποιός που έχει διαγραφεί από το ΣΕΗ δεν μπορεί να παίξει σε κρατικά θέατρα. Για να φτάσει ένας άνθρωπος να αποτιμά σε χρήμα τις ατασθαλίες του, είναι σε πάρα πολύ κακή κατάσταση. Έχω ζήσει τα κλάματα της Ευδοκίας Ρουμελιώτη από κοντά. Έχω καταθέσει στο ΣΕΗ, είπα την εμπειρία μου», είπε αρχικά ο Κώστας Αρζόγλου.
Ο Κώστας Αρζόγλου είπε επίσης: «Δεν μιλάμε με τον Γιώργο Κιμούλη μετά από μια συνεργασία μας το 1989».
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.