Δεν καταλαβαίνει από τραυματισμούς και αναποδιές η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ. Η ηθοποιός και πρώην μοντέλο στα 56 της χρόνια ποζάρει στον φακό με ένα μικροσκοπικό μίνι μοβ φόρεμα και κυριολεκτικά είναι χάρμα ιδέσθαι με το υπέροχο και καλλίγραμμο κορμί της.
Η Λιζ μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram ανέβασε φωτογραφίες όπου στη μια ποζάρει με το χάρτινο ομοίωμα του Λίαμ Νίσον ενώ στην άλλη είναι ξαπλωμένη στον καναπέ της όπου διακρίνεται το τραυματισμένο της πόδι. Η ηθοποιός έπαθε διάστρεμμα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Carribean.
«Καλά Χριστούγεννα! Αποσπώ την προσοχή μου από τον τραυματισμένο μου αστράγαλο», γράφει στη λεζάντα που συνοδεύει τις φωτογραφίες.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.