Στη «Super Κατερίνα» μίλησε σε ζωντανή σύνδεση το πρωί της Πέμπτης 9 Δεκεμβρίου η Κρίστη Καθάργια για τη σοβαρή περιπέτεια με τον κορωνοϊόπου πέρασε η ίδια άλλα και όλη η οικογένειά της.
Ακόμη, αναφέρθηκε στον ενδεχόμενο γάμου της με τον παρουσιαστή Γιώργο Μαυρίδη.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ALPHA:
«Δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμη ο γάμος μας, έχει πέσει πολλή δουλειά. Δεν έχει προγραμματιστεί τίποτα. Δεν θα σας πω ψέματα. Όταν είναι να συμβεί, από μένα θα το μάθετε πρώτοι!
Ήταν μία πολύ δύσκολη περίοδος με τον κορωνοϊό. Νοσήσαμε πολύ άσχημα. Νόσησαν και οι γονείς μου. Η μητέρα μου, που ήταν διπλά εμβολιασμένη, το πέρασε ελαφριά. Ο πατέρας μου δεν πρόλαβε να κάνει τη δεύτερη δόση και το πέρασε βαριά. Τρομάξαμε πάρα πολύ. Τα κατάφεραν και οι δύο. Έχει αφήσει κάποια προβλήματα στον μπαμπά μου στα πνευμόνια.
Είναι πολύ περίεργη αυτή η ασθένεια, δεν θα το ρίσκαρα να περάσω κάτι αντίστοιχο. Το εμβόλιο δεν μου λέει τίποτα, μπροστά σε αυτό που πέρασα ως ασθενής» τόνισε η εντυπωσιακή ψυχολόγος.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.