Ο Νίκος Μπάρκουλης κατά των media για τα δημοσιεύματα σχετικά με την υγεία της μητέρας του - «Σας ταΐσαμε γι' αυτόν το μήνα»

Ο Νίκος Μπάρκουλης κατά των media για τα δημοσιεύματα σχετικά με την υγεία της μητέρας του - «Σας ταΐσαμε γι' αυτόν το μήνα»

Ο παίκτης του J2US εξέφρασε ανοιχτά την ενόχλησή του σχετικά με την αναπαραγωγή της είδησης για την υγεία της μητέρας του

nbarkoulis
Η Μαίρη Μπάρκουλη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, αφού διαγνώστηκε με το αυτοάνοσο νόσημα Χασιμότο και όπως είναι λογικό η είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου, γεγονός που δεν ευχαριστεί ιδιαίτερα τον γιο της, Νίκο Μπάρκουλη.

Εκνευρισμένος με την συνεχή αναπαραγωγή της είδησης από τα media, ο γιος του αείμνηστου Ανδρέα Μπάρκουλη απάντησε στα δημοσιεύματα μέσω του Instagram.

Στην πρώτη ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό, ο Νίκος Μπάρκουλης κοινοποίησε μία φωτογραφία με διάφορα δημοσιεύματα και πάνω της έγραψε: «Σας ταΐσαμε και γι' αυτόν το μήνα. Τρέξτε, τρέξτε δημοσιογράφοι, μοιράζουμε φαγητό. Y'all are lame και άξιοι της μοίρας σας».

barkoulis

Στην συνέχεια, έκανε μία δεύτερη ανάρτηση, στην οποία έγραψε: «Αφήνω τώρα το κινητό γιατί άμα δεν με ελεγξω θα γίνει μεγάλη χοντράδα και θα πω τόσα πολλά που δεν θα υπάρχει γυρισμός. Εξάλλου τώρα είμαι "διάσημος" και είμαι στην τηλεόραση. Πρέπει να προσέχω τι λέω ε; Θα έρθει η ώρα».

barkoulis2



Ειδήσεις σήμερα:

Πιστοποιητικά εμβολιασμού δύο ταχυτήτων πριν την αναμνηστική δόση εξετάζει η ΕΕ

Πέθανε 36χρονος με κορωνοϊό στην Πιερία – Είχε κάνει το εμβόλιο της Johnson&Johnson

GNTM 4: Το Μανιάτικο κάστρο της μόδας… άφησε τον Αγγαίο εκτός FINAL 4 – Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης