Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης επέστρεψαν από το ταξίδι τους στην Κύπρο σ΄μερα τις πρώτες πρωινές ώρες και εκεί τους περίμενε η κάμερα του Πρωινό και ο δημοσιογράφος της εκπομπής Γρηγόρης Μπάκας.
Το ζευγάρι και ενώ κατευθυνόταν προς την έξοδο δέχτηκε «ντου» από τον ρεπόρτερ.
Οι δυο τους φανερά εκνευρισμένοι δεν θέλησαν να κάνουν δηλώσεις, με την τραγουδίστρια να απαντά με χιούμορ στον δημοσιογράφο: «Βρε Γρηγόρη… βρε Γρηγόρη».
Όταν μάλιστα ο Γρηγόρης Μπάκας είπε στη Δέσποινα Βανδή «τι να κάνω πες μου», ο Βασίλης Μπισμπίκης απάντησε: «Να εξαφανιστείτε! Δεν μπορείτε;».
Ένα νέο κεφάλαιο στην ελληνική ψυχαγωγία γράφεται με πρωταγωνιστές που γνωρίζουν καλά πώς να μετατρέπουν τη διασκέδαση σε εμπειρία: Ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο όμιλος ΜΚ Group (Μαροσούλη - Κοταρίδη) ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους σε μια συνεργασία με πολλαπλές διαστάσεις.