Τίμος Ζαχαράτος για την Δανάη Μπάρκα: «Η μητέρα μου σίγουρα την εγκρίνει για νύφη, έχει στοιχεία που μου αρέσουν»

Τίμος Ζαχαράτος για την Δανάη Μπάρκα: «Η μητέρα μου σίγουρα την εγκρίνει για νύφη, έχει στοιχεία που μου αρέσουν»

Για την σχέση του με την παρουσιάστρια μίλησε ο γνωστός σεφ της εκπομπής - Τι δήλωσε για τα υπονοούμενα που ανταλλάσσουν on air

ttimos
Ενώ η εκπομπή της Δανάης Μπάρκα «Πάμε Δανάη» έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία, πέρα από το καλό αποτέλεσμα, το κοινό έχει εστιάσει και στην σχέση της αγαπημένης παρουσιάστριας με τον σεφ, Τίμο Ζαχαράτο.

Οι δυο τους ανταλλάσσουν συχνά υπονοούμενα στον αέρα της εκπομπής, προβληματίζοντας πολλές φορές τους θεατές για το τι συμβαίνει μεταξύ τους.

Ο σεφ λοιπόν, μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα και έδωσε τις δικές του απαντήσεις σχετικά με την κατάσταση μεταξύ των δυο τους.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ceqgaj9161mp-st)


«Σιγά-σιγά, θα το πάρω το κορίτσι. Προετοιμάζω το έδαφος. Θα δούμε για το μωρό, έχουμε έναν χρόνο μπροστά μας», δήλωσε αρχικά, αναφερόμενος στις δηλώσεις της Δανάης Μπάρκα πριν από κάποιες ημέρες, όταν του ζήτησε on air να κάνουν παιδί μαζί.

«Με το αλάτι θα σου πω τι έγινε. Είχαμε μαζευτεί μία φορά όλα τα παιδιά στο σπίτι της Δανάης και μαγειρεύαμε, το είδα και λέω "μάλλον δεν έχω μύλο στο στούντιο" και τον πήρα», εξήγησε, ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε πως η μητέρα του εγκρίνει την Δανάη Μπάρκα για «νύφη».

«Η μαμά μου τα έχει δει τα αποσπάσματα με την Δανάη και την εγκρίνει για νύφη, σίγουρα την εγκρίνει. Αν είναι καλή η γυναίκα, η μητέρα μου πάντα εγκρίνει. Δεν με έχει φέρει ποτέ σε αμηχανία η Δανάη, ξέρω το χιούμορ της. Το στοιχείο που ξεχώρισα σε εκείνη είναι ότι έχει κάθε μέρα μια καλή κουβέντα να πει για κάποιον. Σαν κοπέλα έχει στοιχεία που μου αρέσουν. Εντάξει, κάνουμε την πλάκα μας, γελάμε, αλλά ποτέ δεν ξέρεις που θα βγει», δήλωσε ο Τίμος Ζαχαράτος.



Ειδήσεις σήμερα:

Το Instagram πρόδωσε τον πανικό σε κλαμπ στην Πάτρα: Σύλληψη και λουκέτο για ανεμβολίαστους και όρθιους

Κοκαΐνη στο Κολωνάκι: Αναβιώνει στο εφετείο η υπόθεση του sushi bar με τους διάσημους πελάτες

Μίκης Θεοδωράκης: O άγνωστος «γιος» και η μυστική διαθήκη που ανοίγει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης