Δανάη Μπάρκα: Η απάντησή της για το τι συμβαίνει με τον Τίμο Ζαχαράτο - Δείτε βίντεο

Δανάη Μπάρκα: Η απάντησή της για το τι συμβαίνει με τον Τίμο Ζαχαράτο - Δείτε βίντεο

Η παρουσιάστρια και ο σεφ του Πάμε Δανάη ανταλλάσσουν συχνά υπονοούμενα στον αέρα της εκπομπής, με αποτέλεσμα να μπερδεύουν το κοινό σχετικά με την μεταξύ τους κατάσταση

danai
Ενώ η Δανάη Μπάρκα βρίσκεται στην Πελοπόννησο με τον σεφ της εκπομπής της, Τίμο Ζαχαράτο, δεν παραλείπει τις αγαπημένες της εκπομπές.

Όπως αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής «Τι λες τώρα!" η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη», έβλεπε μαζί με τον Τίμο Ζαχαράτο την εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και της Μαρίας Ηλιάκη.

Φυσικά, οι δύο παρουσιάστριες δεν μπόρεσαν να παραλείψουν την ερώτηση για το τι συμβαίνει ανάμεσα στην Δανάη και τον Τίμο, αφού τα υπονοούμενα που ανταλλάσσουν στον αέρα της εκπομπής γίνονται όλο και συχνότερα.

«Περνάμε πολύ ωραία και νομίζω φαίνεται. Και σαν παρέα, όχι μόνο στην μαγειρική. Είμαστε χαρούμενοι, ενωμένοι και πολύ ερωτικοί», δήλωσε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα στον αέρα της εκπομπής «Τι λες τώρα!».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cejtbk0usu21-st)


Στην συνέχεια, η Μαρία Ηλιάκη επέμεινε πως η παρουσιάστρια αποφεύγει την ερώτησή της και δεν απαντάει ξεκάθαρα, με την Δανάη να της λέει: «Μαρία μου, επειδή πλέον έχω εμπειρία δίπλα στον Άρη Καβατζίκη, ξέρω ότι οι απαντήσεις θα έρθουν μέσω της εκπομπής μας».


Ειδήσεις σήμερα:

Γερμανία: Στη Μπούντεσταγκ η πρώτη τρανσέξουαλ βουλευτής

Γερμανικές εκλογές: Δύο νικητές ή δύο ηττημένοι; - Πρώτο το SPD, αλλά ακόμα και το κόμμα της Μέρκελ μπορεί να βγάλει καγκελάριο

Κορωνοϊός - Θωμαΐδης: Έρχεται αύξηση 200 με 250 κρουσμάτων ημερησίως στην Αττική
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης