Ayca Cagla Altunkaya: Ποια είναι η νέα πανέμορφη σύντροφος του Τούρκου παραγωγού Ατζούν Ιλιτζαλί

Ayca Cagla Altunkaya: Ποια είναι η νέα πανέμορφη σύντροφος του Τούρκου παραγωγού Ατζούν Ιλιτζαλί

Η 22χρονη νοσηλεύτρια που έκλεψε την καρδιά του επιτυχημένου παραγωγού ανεβάζει πολύ συχνά φωτογραφίες με τον αγαπημένο της στα social media - Το ζευγάρι δεν κρύβει τον έρωτά του

cover
Το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει η φωτογραφία του Ατζούν Ιλίτζαλι από την ημέρα των γενεθλίων του με τη νέα του σύντροφο.

ajun


Τρία χρόνια μετά το συναινετικό διαζύγιό του με την Σεϊμά Σουμπασί, ο διάσημος Τούρκος παραγωγός των «My Style Rocks», «Survivor» και «Power of Love» μας παρουσιάζει την αγαπημένη του Ayca Cagla Altunkaya.



Κλείσιμο
Η 22χρονη κοπέλα από την Τουρκία είχε κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή της δίπλα στον Ατζούν το 2020, όταν και κυκλοφόρησε μία κοινή τους φωτογραφία, όπου απολάμβαναν τις διακοπές τους στο κότερό του.

kotero


Το γεγονός μάλιστα, που είχε συζητηθεί πολύ τότε, ήταν η ομοιότητα της νεαρής νοσηλεύτριας με την πρώην σύζυγο του παραγωγού. Το ζευγάρι δείχνει πολύ ερωτευμένο, ενώ η Ayca δεν διστάζει να δημοσιεύει πολύ συχνά στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες στο πλευρό του αγαπημένου της.





Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ειδύλλιο του 52χρονου Ατζούν και της 22χρονης Ayca δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, ωστόσο είναι η πρώτη φορά που ο Τούρκος παραγωγός αναρτά φωτογραφίες από την σχέση του. Να σημειωθεί πως ο Ατζούν Ιλίτζαλι έχει ήδη στο ενεργητικό του τρεις γάμους, από τους οποίους απέκτησε τέσσερις πανέμορφες κόρες.










Ειδήσεις σήμερα 

Επιστολή στον Αναστασιάδη απέστειλε ο Μπάιντεν

Η Γερμανία παραβίαζε συστηματικά τα όρια για την ατμοσφαιρική ρύπανση από την ΕΕ

Καιρός: Γενικά αίθριος με άνοδο της θερμοκρασίας - Δείτε πού θα βρέξει το απόγευμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης