Ο Ατζούν Ιλιτζαλί πήρε την κηδεμονία της κόρης του από την Σεϊμά!

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί πήρε την κηδεμονία της κόρης του από την Σεϊμά!

Με απόφαση του δικαστηρίου ο Τούρκος παραγωγός πήρε την επιμέλεια της Μελίσα - Το ζευγάρι χώρισε πριν από μερικές εβδομάδες, ένα χρόνο μετά τον γάμο του και έπειτα από επτά χρόνια σχέσης

acun0
Ηταν ένα διαζύγιο, το οποίο αν και έπεσε σαν βόμβα, έδειχνε ήρεμο και οι δύο πλευρές έσπευσαν από την πρώτη στιγμή να το επιβεβαιώσουν.

Ο Τούρκος μιντιάρχης Ατζούν Ιλιτζαλί, ο κατά κόσμο mr. Survivor, και η 27χρονη καλλονή, Σεϊμά Σουμπασί χώρισαν πριν από μερικές εβδομάδες ένα χρόνο αφότου παντρεύτηκαν και μετά από επτά χρόνια σχέσης.

Οι φήμες για εξωσυζυγικές περιπέτειες και του παραγωγού αλλά και της νεαρής πρώην συζύγου του οργίαζαν όμως καμία πλευρά δεν επιβεβαίωνε τα δημοσιεύματα. Κάνοντας μάλιστα ένα βήμα παραπάνω, η Σεϊμά προχώρησε και σε επίσημη διάψευση όσων γράφονταν κι έκαναν λόγο για σχέση της με γοητευτικό τούρκο ηθοποιό. Το διαζύγιο, συναινετικό, βγήκε εύκολα και με κοινή ανακοίνωσή τους στον Τύπο αμφότεροι επιβεβαίωναν το καλό κλίμα μεταξύ τους.

Όμως σήμερα το πρωί μία δεύτερη βόμβα έσκασε και αφορά την επιμέλεια της κορούλας που απέκτησε το πρώην ζευγάρι, της μικρής Μελίσα. Με ανακοίνωση που δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, η Σεϊμά έκανε γνωστό πως σύμφωνα με απόφαση δικαστηρίου ο Ατζούν κέρδισε την επιμέλεια του παιδιού.

Στην ίδια ανακοίνωση προς τον Τύπο σπεύδει να τονίσει την καλή σχέση της με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, ενώ προσπαθεί να αποφύγει αρνητικά δημοσιεύματα ζητώντας την ευαισθησία του Τύπου απέναντι σε ένα τόσο «λεπτό» θέμα.

Ο Ατζούν έχει τρεις ακόμη κόρες από τους δύο προηγούμενους γάμους του. Και οι τρεις μένουν με τις μητέρες τους. Η συγκεκριμένη απόφαση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία δεδομένου ότι η Σεϊμά είναι πολύ δεμένη με την κορούλα της.

Κλείσιμο
Οι φωτογραφίες τους είναι δεκάδες και η μικρή ακολουθεί τη μαμά της παντού. Ο,τι κι αν σημαίνει η απόφαση του δικαστηρίου, το σίγουρο είναι πως αμφότεροι θέλουν η Μελίσα να είναι ευτυχισμένη. Το πώς , οι ίδιοι το γνωρίζουν καλύτερα…

Η ανακοίνωση της Σεϊμά

Προς αξιότιμα μέλη του Τύπου

Κατόπιν της απόφασης σχετικά  με την επιμέλεια της κόρη μας Μελίσα, αυτή δόθηκε στον πατέρα της, κύριο Ατζούν Ιλιτζαλί. Αντιμετωπίζουμε με σεβασμό αυτήν την απόφαση.

Σε αυτό το σημείο δεν είναι σημαντικό το ποιος έχει την  κηδεμονία, αλλά να μεγαλώσει η κόρη μας με αγάπη και ευτυχία. 

Ο κύριος Ατζούν και εγώ θα συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε μαζί την Μελίσα. Η κόρη μας θα συνεχίζει να βιώνει αυτήν τη διαδικασία, όπως γινόταν μέχρι τώρα με τον πατέρα της.

Με τον κύριο Ατζούν δώσαμε τέλος στον γάμο μας σαν δύο πολιτισμένοι άνθρωποι. Από εδώ και στο εξής για το καλό της κόρης μας, Μελίσα, θα συνεχίσουμε να εκπληρώνουμε πάντα τα καθήκοντά μας ως η μητέρα και ο πατέρας της.

Σας ευχαριστώ για την κατανόηση της ευαισθησίας του θέματος

Σεϊμά Σουμπασί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης