Κόρτνεϊ Καρντάσιαν – Τράβις Μπάρκερ: Όχι πια μόνο φίλοι - Αυτό είναι το νέο καυτό ζευγάρι της χρονιάς που ξεκίνησε

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν – Τράβις Μπάρκερ: Όχι πια μόνο φίλοι - Αυτό είναι το νέο καυτό ζευγάρι της χρονιάς που ξεκίνησε

Η 41χρονη ριάλιτι σταρ και ο 45χρονος ντράμερ της ροκ μπάντας Blink-182 πέρασαν μαζί ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο στην υπερπολυτελή έπαυλη της Κρις Τζένερ στο Παλμ Σπρινγκς - Οι φήμες φούντωσαν για το νέο ειδύλιο των επί χρόνια φίλων

kardashian-barker
Ένα Σαββατοκύριακο στο Παλμ Σπρινγκς ήταν αρκετό για να φουντώσουν οι φήμες που θέλουν την Κόρτνεϊ Καρντάσιαν να είναι ζευγάρι πλέον με τον Τράβις Μπάρκερ.

Η 41χρονη ριάλιτι σταρ και ο 45χρονος ντράμερ της ροκ μπάντας Blink-182 ήταν φίλοι για πολλά χρόνια και πολύ συχνά εμφανίζονταν μαζί με τις παρέες τους.




Το περασμένο Σαββατοκύριακο ωστόσο, οι αναρτήσεις τους στο instagram επιβεβαίωσαν ότι βρίσκονταν μαζί για μία ρομαντική απόδραση και μάλιστα απομονωμένοι στην υπερπολυτελή έπαυλη της Κρις Τζένερ, μητέρας της Κόρτνεϊ, στην έρημο κοντά στο Παλμ Σπρινγκς.

Κλείσιμο


travis_post
kourtney_post


Σύμφωνα με την Daily Mailοι δυο τους είναι πλέον ζευγάρι εδώ και ένα-δύο μήνες. Έχουν έρθει πολύ κοντά και έχουν απίστευτη χημεία μεταξύ τους.



Και οι δυο τους έχουν αποκτήσει τρία παιδιά ο καθένας από τους προηγούμενους γάμους τους, αλλά αυτό φαίνεται να μην είναι εμπόδιο στη νέα σχέση τους.

Πρόσφατα η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν καληνύχτισε στο instagram με μια selfie της από το δωμάτιο-γκαρνταρόμπα της, και ο Τράβις Μπάρκερ σχολίασε με ένα emoji κόκκινο τριαντάφυλλο.



post





Ειδήσεις σήμερα: 

Τέσσερα κρούσματα κορωνοϊού στη Βουλή

Εβδομάδα πληρωμών για επίδομα θέρμανσης, επιστρεπτέα προκαταβολή 5 και ενοίκια

Συντάξεις Φεβρουαρίου: Ποιοι πληρώνονται σήμερα - Δείτε όλες τις ημερομηνίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης