Ο Σπύρος Πώρος έστειλε εξώδικο στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Ο Σπύρος Πώρος έστειλε εξώδικο στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Ο γνωστός φωτογράφος ενοχλήθηκε με τα όσα ειπώθηκαν για την καριέρα του

synthesis
Με μια εξώδικη δήλωση προς τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha ο παγκοσμίου φήμης Έλληνας φωτογράφος Σπύρος Πώρος αμύνεται κατά των όσων ειπωθήκαν από τους συντελεστές της της εκπομπής «Happy Day» στις 23ης Δεκεμβρίου για τον ίδιο και την καριέρα του.

Αφορμή για την πρώτη τηλεοπτική κόντρα του νέου έτους μεταξύ του φωτογράφου με τους συμμετέχοντες της πρωινής εκπομπής τα ειρωνικά σχόλια σύμφωνα με τον ίδιο που ακούστηκαν σχετικά με το μέγεθος της καριέρας του ως μοντέλο και φωτογράφου σε Ελλάδα και εξωτερικό με τον Δημήτρη Παπανώτα από την μια να δηλώνει όλο νόημα: «Ο Σπύρος Πώρος έχει κάνει την μεγαλύτερη καριέρα απ' όλους… μπορώ να σου πω κι από τη Ναόμι Κάμπελ» και τον Κώστα Φραγκολιά να συμπληρώνει: «Σε ποιο τομέα στη φωτογραφία ή στο μόντελινγκ; Γιατί ειδικά στο μόντελινγκ υπάρχουν δυο τρεις καλύτεροι».

Δείτε το σχετικό τηλεοπτικό απόσπασμα:

Τα σχόλια του Happy Day που ενόχλησαν τον Σπύρο Πώρο



Στην εξώδικη δήλωση ο Σπύρος Πώρος πετάει τα «βέλη» του σε κάθε μέλος της εκπομπής ξεχωριστά: «Αντιλαμβάνομαι πως για κάποιον άλλο ενδεχομένως ο τίτλος του μοντέλου να είναι αρκετός ακόμα κι αν η όποια αναγνωρισιμότητα του στην πραγματικότητα δεν προήλθε καν από τον χώρο αυτό.
Παρόλα αυτά εγώ -αξιοποιώντας τα εφόδια που μου πρόσφερε ο χώρος της μόδας- να ασχοληθώ με τη φωτογραφία την τέχνη της οποίας θέλω να πιστεύω πως υπηρετώ επιπλέον εδώ και εικοσιπέντε χρόνια.
Δεν θα αναφερθώ στα περίβλεπτα πρόσωπα που έχω φωτογραφήσει διότι: πρώτον αυτά είναι γνωστά ακόμα και σε κάποιον που η όποια γνώση του περιορίζεται σε μια αναζήτηση στο Google, όπως οι συνεργάτες σας κατά ιδίαν δήλωση. Δεύτερον διότι η φωτογραφία είναι κάτι περισσότερο από μια εικόνα είναι έκφραση ιδεών και σκέψεων. Ο ίδιος την δουλειά μου την έχω ανάγκη για να εκφραστώ και όχι να επικυρωθώ ως άτομο».

Ο Σπύρος Πώρος αναφέρεται και στην ερώτηση που έκανε στον αέρα της εκπομπής ο Δημήτρης Παπανώτας: «Πόσο μεγάλη την ο Σπύρος Πώρος, την καριέρα;» αλλά και στην διαπίστωση της Σταματίνας Τσιμτσιλή: «Σίγουρα πάντως έχει περισσότερα παιδιά απ όλους».

«Σε μια εποχή που οποιοσδήποτε μπορεί να ορίζεται σαν δημοσιογράφος, προφανώς και για μένα θα ήταν πιο εύκολο να εκφράζω καθημερινά τις σκέψεις μου σ' ένα «πρωινό» πάνελ αν η περιέργεια μου ήταν «πόσο μεγάλη την έχει ο Σπύρος Πώρος της καριέρα».

«Σίγουρα πάντως έχει περισσότερα παιδιά απ΄όλους» όπως αναφέρατε. Πέραν από το αστείο του θέματος όμως, υπάρχει και η πλευρά τους θύματος του αστείου, όταν αυτό εκστομίζεται με ελαφρότητα για κάποιον άνθρωπος όπως εγώ, του οποίου τα δικαιώματα ως πατέρα δεν έχουν γίνει σεβαστά και οποίος παλεύω να βρω την «άκρη του νήματος» που θα με φέρει κοντά στα παιδιά μου κατόπιν μια πολυετούς δικαστικής μάχης με την πρώην σύζυγο μου, με αθέμιτο σε βάρος μου όπλο τα ίδια μας τα παιδιά. Μπορώ να κατανοήσω ότι δεν είχατε πρόθεση να δημιουργήσετε αρνητικές εντυπώσεις, παρουσιάζοντας εμένα σαν έναν άνθρωπο επιπόλαιο…».

Το εξώδικο του Σπύρου Πώρου εναντίον του Alpha και του Happy Day
Κλείσιμο
Exodiko
F2-Poros
F3-Poros

Στο τέλος της εξώδικης δήλωσης ο γνωστός φωτογράφος καλεί του συντελεστές της εκπομπής τους Alpha να δημοσιοποιήσουν ως απάντηση του τα όσα αναφέρονται στην παρούσα δήλωση του ενώ τους καλεί στο μέλλον να απέχουν από οποιαδήποτε σχόλιο ή αστειότητα που μπορεί να αντανακλά αρνητικά στα παιδιά του.

Δείτε βίντεο: Ο Σπύρος Πώρος έστειλε εξώδικο στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή
Ο Σπύρος Πώρος έστειλε εξώδικο στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή


Ειδήσεις σήμερα:

Σχολεία: Γιατί αποφασίστηκε το άνοιγμα μόνο των δημοτικών - Τι θα γίνει με λύκεια, γυμνάσια

Απαγορεύονται τα μετρητά στις εφορίες - Μόνο σε έκτακτες περιστάσεις γίνονται δεκτά έως 100 ευρώ

Νικόλας Γιατρομανωλάκης: Η πολιτική διάσταση της προαγωγής του σε υφυπουργό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης