Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε πρεμιέρα: Η πασαρέλα, οι συνεργάτες και το λαμπερό πλατό

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε πρεμιέρα: Η πασαρέλα, οι συνεργάτες και το λαμπερό πλατό

«Καλησπέρα. Καλώς ήρθατε στο Pop Up. Στο Pop Up θα βρείτε αγάπη, συναίσθημα και πάνω από όλα αλήθεια» ήταν τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας 

iliana
H Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε πρεμιέρα μέσα από την συχνότητα του Alpha με την καθημερινή εκπομπή «Pop Up». Η ίδια αναλαμβάνει για πρώτη φορά το τιμόνι μιας τηλεοπτικής εκπομπής και είναι έτοιμη να κρατήσει μαζί με τους συνεργάτες της, παρέα στους τηλεθεατές.

Στην έναρξη της εκπομπής έκαναν... πασαρέλα οι τηλεοπτικοί συνεργάτες της παρουσιάστριας, η Αφροδίτη Γραμμέλη, ο Παναγής Τζωρτζάτος, η Φωτεινή Πετρογιάννη και ο Κωνσταντίνος Ντάφλος. Στη συνέχεια προστέθηκε στην παρέα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Αφού, έπεσαν οι τίτλοι αρχής η Ηλιάνα Παπαγεωργίου καλησπέρισε το κοινό λέγοντας μεταξύ άλλων: «Καλησπέρα. Καλώς ήρθατε στο Pop Up. Στο Pop Up θα βρείτε αγάπη, συναίσθημα και πάνω από όλα αλήθεια. Κάνετε Pop Up και έχετε εμένα παρουσιάστρια. Καλώς σας βρήκα. Εδώ ήρθαμε και δώσαμε την τρέλα μας στο Alpha και εγώ το έχω πει όποιος μου δώσει εμένα ζωντανή εκπομπή είναι τρελός». Να σημειωθεί πως την αρχισυνταξία της εκπομπής έχει αναλάβει ο έμπειρος δημοσιογράφος Στέλιος Χαϊμαντάς. 

Δείτε το βίντεο:



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης