Σοκ στην Πάτρα: Νεαρός άνδρας αυτοκτόνησε με υγραέριο
Ο νεαρός άνδρας βρέθηκε νεκρός στο υπόγειο πολυκατοικίας – Οι διασώστες του ΕΚΑΒ κατάφεραν να μπουν στο υπόγειο φορώντας μάσκα οξυγόνου
Νεκρός βρέθηκε ένας άνδρας νεαρής ηλικίας στις Εργατικές Κατοικίες της Λεύκας στην Πάτρα.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο άνδρας φέρεται ότι έβαλε τέλος στη ζωή του εισπνέοντας υγραέριο σε υπόγειο πολυκατοικίας, όπου τον εντόπισαν διασώστες του ΕΚΑΒ.
Στο σημείο έσπευσε όχημα της Πυροσβεστικής, που συνέδραμαν τους αξιωματικούς τουΕΚΑΒγια να προσεγγίσουν τον χώρο που ο νεαρός άνδρας βρήκε τραγικό τέλος, ενώ εκεί έσπευσε και αστυνομική δύναμη.
Μάλιστα, οι διασώστες κατάφεραν να κατέβουν στο υπόγειο με τη χρήση μάσκας οξυγόνου, καθώς η μυρωδιά του υγραερίου ήταν ιδιαίτερα έντονη.
Στο σημείο αναμένεται και ιατροδικαστής της αστυνομίας.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών