Όπως παραδέχθηκε ο 43χρονος, είχε δώσει δύο φορές εξετάσεις για να αποκτήσει δίπλωμα οδήγησης από το υπουργείο Μεταφορών, αλλά δεν κατάφερε να εξασφαλίσει το απαραίτητο πιστοποιητικό
Ένα ιδιαίτερα ασυνήθιστο ρεκόρ πέτυχε ένας 43χρονος αγρότης από το Πήλιο, που άφησε άφωνους τους τροχονόμους οι οποίοι σταμάτησαν για έλεγχο το αγροτικό φορτηγάκι που οδηγούσε. Όταν διαπίστωσαν ότι το δίπλωμά του ήταν πλαστό, εκείνος τους αποκάλυψε ότι το έχει... 24 ολόκληρα χρόνια!
Όπως παραδέχθηκε ο 43χρονος, είχε δώσει δύο φορές εξετάσεις για να αποκτήσει δίπλωμα οδήγησης από το υπουργείο Μεταφορών, αλλά δεν κατάφερε να εξασφαλίσει το απαραίτητο πιστοποιητικό αφού και τις δυο «κόπηκε». Στο δικαστήριο όπου προσήχθη κατηγορούμενος για χρήση πλαστού εγγράφου και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, αποκάλυψε ότι ένας Βολιώτη προσφέρθηκε να τον «βοηθήσει» το 1993, προμηθεύοντάς τον με πλαστό δίπλωμα έναντι 600.000 δραχμών!
Από τότε ως σήμερα οδηγούσε με το πλαστό δίπλωμα και το απίστευτο είναι ότι δεν έπεσε ποτέ σε έλεγχο! Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου καταδίκασε τον 43χρονο σε ποινή φυλάκισης ένδεκα μηνών με τριετή αναστολή, αλλά τον απάλλαξε από την κατηγορία της κατάρτισης πλαστού εγγράφου, καθώς στην ακροαματική διαδικασία αποδείχτηκε ότι είχε προμηθευτεί το πλαστό δίπλωμα από άλλο άτομο.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.