Σε ηλεκτροπληξία οφείλεται ο θάνατος του 19χρονου Γάλλου που άφησε την τελευταία πνοή του ενώ έκανε γκράφιτι στο σταθμό του ηλεκτρικού στο Θησείο το απόγευμα της Τετάρτης.
Ο άτυχος νεαρός βρισκόταν μαζί με άλλους δύο συνομήλικούς του στο σταθμό όπου είχαν πάει για να κάνουν γκράφιτι σε συρμούς.
Ο 19χρονος πιθανότατα ακούμπησε σε κάποιο καλώδιο ενώ βρισκόταν ανάμεσα σε δύο βαγόνια.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και πυροσβέστες, ενώ ο νεαρός διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Κλείσιμο
Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η αστυνομία.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας