Παρέμβαση Κοντονή για τις ασφαλιστικές εισφορές των δικηγόρων

Παρέμβαση Κοντονή για τις ασφαλιστικές εισφορές των δικηγόρων

Ο κ. Κοντονής συναντήθηκε σήμερα το πρωί με τον διοικητή του ΕΦΚΑ κ. Μπακαλέξη

Παρέμβαση Κοντονή για τις ασφαλιστικές εισφορές των δικηγόρων
Να εξετάσει θετικά το αίτημα των δικηγορικών συλλόγων της χώρας για παράταση της καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών των δικηγόρων του περασμένου έτους (2016) έως την 30η Ιουνίου 2017, ζήτησε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής
από τον διοικητή του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ), Αθανάσιο Μπακαλέξη και από τον τελευταίο «έλαβε ανάλογες διαβεβαιώσεις», όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης.
         
Ειδικότερα, ο κ. Κοντονής συναντήθηκε σήμερα το πρωί με τον διοικητή του ΕΦΚΑ κ. Μπακαλέξη. Ο υπουργός Δικαιοσύνης στο πλαίσιο της συνάντησης έθεσε υπόψη του κ. Μπακαλέξη το αίτημα των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας για παράταση της καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών των δικηγόρων του 2016 έως την 30η Ιουνίου 2017.
         
Κλείσιμο
Ο διοικητής του ΕΦΚΑ, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης, ήταν θετικός στο αίτημα του κ. Κοντονή.
         
Υπενθυμίζεται ότι από τον πρόεδρο της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας και πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Βασίλη Αλεξανδρή,  για το ζήτημα της παράτασης καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών έχουν σταλεί επιστολές, τόσο στα  υπουργεία Εργασίας και Δικαιοσύνης, όσο και στον διοικητή  του ΕΦΚΑ.
         
Παράλληλα, κατά την εν λόγω συνάντηση  συζητήθηκε ακόμη το   ενδεχόμενο αξιοποίησης των  κτιριακών υποδομών του για τη στέγαση δικαστικών υπηρεσιών, όπως και πρακτικά προβλήματα συγκρότησης του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΦΚΑ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης