Επίδοξος διαρρήκτης συνελήφθη και για ναρκωτικά στην Κέρκυρα

Επίδοξος διαρρήκτης συνελήφθη και για ναρκωτικά στην Κέρκυρα

Οι αστυνομικοί τον βρήκαν στο σπίτι του όπου κατασχέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 44,2 γραμμαρίων, δύο τρίφτες και διάφορα άλλα αντικείμενα για την χρήση ναρκωτικών

Επίδοξος διαρρήκτης συνελήφθη και για ναρκωτικά στην Κέρκυρα
Όχι μόνο δεν κατάφερε να κλέψει κάτι από το σπίτι που διέρρηξε, αλλά βρέθηκε κατηγορούμενος και για ναρκωτικά ένας νεαρός Έλληνας ο οποίος ταυτοποιήθηκε άμεσα από τους αστυνομικούς του τμήματος Εσπερίων στην Κέρκυρα, εντοπίστηκε και συνελήφθη!

Ο 24χρονος κάτοικος της περιοχής προσπάθησε να τρυπώσει στο σπίτι μιας οικογένειας στην περιοχή των Καρουσάδων, αλλά τον πήραν είδηση και έσπευσε να εξαφανιστεί. Ωστόσο, αναγνωρίστηκε και λίγο αργότερα οι αστυνομικοί τον βρήκαν στο σπίτι του όπου κατασχέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 44,2 γραμμαρίων, δύο τρίφτες και διάφορα άλλα αντικείμενα για την χρήση ναρκωτικών. Έτσι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κερκύρας και του ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα κλοπής και κατοχή ναρκωτικών.

Κλείσιμο
Η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ένας νεαρός στην πόλη της Ρόδου ήταν κλεμμένη κι αυτό αποδείχθηκε όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στην Ασφάλεια. Εκεί, διαπιστώθηκε ότι λίγο νωρίτερα είχε βρει ξεκλείδωτο ένα σταθμευμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο και είχε αρπάξει από μέσα ένα μικρό χρηματικό ποσό και διάφορα αντικείμενα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης