Οργή σε όλη τη χώρα για τη «σφαγή» Σφακιανάκη

Οργή σε όλη τη χώρα για τη «σφαγή» Σφακιανάκη

Απίστευτο! Αποστράτευσαν τον διώκτη του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και της παιδικής πορνογραφίας - Αιχμές από τον καρατομηθένα αξιωματικό: Η Αστυνομία δεν με θέλει πια, 
η τύχη κάποιου που δουλεύει στη χώρα μου είναι η «σφαγή» -  Προαναγγέλλει τα επόμενα βήματά του

Οργή σε όλη τη χώρα για τη «σφαγή» Σφακιανάκη
Με τον πλέον εύγλωττο τρόπο και χωρίς να μασά τα λόγια του, ο Μανώλης Σφακιανάκης
που είδε πριν από λίγο την αποστρατεία από την
Αστυνομία, έγραψε στο facebook: «Η Αστυνομία σήμερα αποφάσισε ότι δεν θέλει άλλο τις υπηρεσίες μου». Ο αξιωματικός που ταυτίστηκε και ουσιαστικά δημιούργησε τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αποκαλύπτει και τα επόμενα σχέδιά του που είναι να παραμείνει κοντά στον πολίτη, αλλά αυτή τη φορά μέσω ενός Ινστιτούτου που δημιουργεί και όπως εκτιμάται θα δραστηριοποιείται στο ίδιο αντικείμενο με το οποίο ασχολείται ο κ.Σφακιανάκης επί σειρά ετών, έχοντας καταγράψει αναρίθμητες επιτυχίες. Η ανάρτηση του εν αποστρατεία, πλέον, αντιστρατήγου, έχει ως εξής:

Κλείσιμο
Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε, η πτήση προσγειώθηκε πλην όμως δεν έχει φτάσει στον τελικό προορισμό.
Φίλοι μου, σας ανακοινώνω ότι από σήμερα θα με βρίσκετε στο Ινστιτούτο μου που για σας δημιουργώ.
Η Αστυνομία σήμερα αποφάσισε ότι δεν θέλει άλλο τις υπηρεσίες μου, εγώ όμως, θα συνεχίζω να τις δίνω, όπως με ξέρατε μέχρι σήμερα!
Το πρόγραμμα για τις επισκέψεις μου ανά νομό θα σας το ανακοινώσω σύντομα... σε συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα 23/1 και ώρα 19.30 στο Intercontinental
Καλή αρχή σε όλους μας και είναι πολλοί αυτοί που θα ακολουθήσουν το νέο εγχείρημα- στόχο ανά την Ελλάδα.








Μ. Σφακιανάκης: Η τύχη ενός που δουλεύει στη χώρα μου είναι η «σφαγή»


"Κάποιοι περιμένουν να βγάλω πικρία... Δεν έχω να πω τίποτα για την κρίση μου. Για την κρίση μου θα κριθούν από την ιστορία κάποιοι, θα τους κρίνει ο ελληνικός λαός, όπως κάνει πάντα", δήλωσε μεταξύ άλλων ο αποστρατευτείς από τις τάξεις της ΕΛ.ΑΣ. στις πρόσφατες κρίσεις με τον βαθμό του αντιστράτηγου και μέχρι πρότινος επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανώλης Σφακιανάκης, μιλώντας στον Flash 96,0 F.M. και στην εκπομπή του Κωστή Παρρά, ενώ μίλησε και για το Ινστιτούτο που έχει ήδη έτοιμο.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Σφακιανάκης είπε χαρακτηριστικά: "Η επόμενή μου μέρα είναι αύριο. Να ξέρετε ότι εγώ σήμερα γιορτάζω, γιορτάζω την επόμενη μέρα μου, το βήμα μου, το οποίο το είχα έτοιμο, γιατί ήξερα η τύχη ενός που δουλευεί στη χώρα μου είναι η «σφαγή». Από εκεί και μετά, εγώ προσωπικά, είχα ετοιμάσει απλά και μεθοδικά όλο μου τον βηματισμό για να μπω στην κοινωνία, γιατί η κοινωνία έχει ανάγκη ανθρώπους και εμένα παράλληλα, για να προσφέρει. Εγώ θα προσφέρω στην κοινωνία, όπως πάντα προσέφερα μέσα από την θέση μου ήμουν, από την Ελληνική Αστυνομία, την οποία εκτιμώ και λατρεύω. Γιατί μέσα από την Αστυνομία έγινε αυτό που έγινε και θα ήταν το λιγότερο οδυνηρό να είμαι απέναντι στην Αστυνομία. Είμαι δίπλα στην Αστυνομία".

Αναφερθείς στο Ινστιτούτο που έχει ετοιμάσει, δήλωσε: "Είναι ένα καινοτόμο Ινστιτούτο, το δεύτερο στον κόσμο που γίνεται στα επίπεδα αυτά. Πάνω απ' όλα το έχω επιμεληθεί με πολύ μεράκι, είναι έτοιμο και από την ανακοίνωσή μου αύριο και σε περίπου 35 μέρες θα αρχίσει τη λειτουργία του σε όλη τη χώρα. Θα μπορούν όλα τα ελληνόπουλα να απολαμβάνουν πλέον τον ψηφιακό κόσμο από το σπίτι τους... Θα θωρακίσουμε τα παιδιά μας ΔΩΡΕΑΝ.

Αύριο, κάποιοι περιμένουν να βγάλω πικρία και μαυρίλα στην εκδήλωση. Εγώ δεν βγάζω ούτε πικρίες, ούτε μαυρίλες, εγώ συνεχίζω παρακάτω. Δεν έχω να πω τίποτα για την κρίση μου, για την κρίση μου θα κριθούν από την ιστορία κάποιοι, εγώ προχωράω παρακάτω, θα τους κρίνει ο ελληνικός λαός όπως κάνει πάντα".


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης