Λάρισα: Διέρρηξαν καφετέρια για να κλέψουν την… τέντα!

Λάρισα: Διέρρηξαν καφετέρια για να κλέψουν την… τέντα!

Οι δύο διαρρήκτες επιχείρησαν να κλέψουν από την καφετέρια ηλεκτρονικές συσκευές, οινοπνευματώδη ποτά και διάφορα άλλα αντικείμενα, αλλά δεν τα κατάφεραν και έτσι πήραν μόνο την... τέντα

Λάρισα: Διέρρηξαν καφετέρια για να κλέψουν την… τέντα!
Μια από τις πιο περίεργες κλοπές που έχουν συναντήσει εξιχνίασαν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος στην Αγιά της Λάρισας και μάλιστα συνέλαβαν μέσα στα όρια του αυτοφώρου τους δράστες, έναν 47χρονο Έλληνα και έναν 37χρονο Αλβανό.

Τα ξημερώματα της Κυριακής, οι δυο τους είχαν διαρρήξει την καφετέρια ενός 27χρονου και αποπειράθηκαν να κλέψουν ηλεκτρονικές συσκευές, οινοπνευματώδη ποτά και διάφορα άλλα αντικείμενα, χωρίς να τα καταφέρουν. Για να μην φύγουν με άδεια χέρια, όμως, πήραν μαζί τους την… πλαστική διάφανη τέντα που χρησιμοποιούσε ο ιδιοκτήτης στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος! Η τέντα βρέθηκε και επιστράφηκε στο μαγαζί, ενώ οι δράστες πήραν το δρόμο για τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.

*** Στο σπίτι ενός 77χρονου στην περιοχή Βουνοπλαγιά των Ιωαννίνων εμφανίστηκαν δυο Έλληνες ηλικίας 31 και 44 χρόνων και φρόντισαν να τον απασχολήσουν, ώσπου να βρουν ευκαιρία να αρπάξουν τις οικονομίες του. Η κλοπή έγινε το μεσημέρι της Κυριακής και εξιχνιάστηκε την Δευτέρα από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τους δράστες και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος τους την οποία υπέβαλαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης