Ο ένας έκλεβε αλκοολούχα ποτά στη Λάρισα και η άλλη ρούχα στα Τρίκαλα

Ο ένας έκλεβε αλκοολούχα ποτά στη Λάρισα και η άλλη ρούχα στα Τρίκαλα

Άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. βρήκαν τα κλεμμένα ποτά και ένα κατσαβίδι πάνω στον 28χρονο Έλληνα - Μία 63χρονη συνελήφθη μετά από καταγγελία ενός επιχειρηματία ότι έκλεψε από τα ράφια του εμπορικού του καταστήματος διάφορα ρούχα

Ο ένας έκλεβε αλκοολούχα ποτά στη Λάρισα και η άλλη ρούχα στα Τρίκαλα
Να τα… τσούξει χωρίς να πληρώσει ήθελε ένας νεαρός που μπήκε ως πελάτης σε ένα σούπερ μάρκετ στη Λάρισα, αλλά τη στιγμή που έφευγε οι υπάλληλοι αντιλήφθηκαν πως είχε κρύψει μέσα στα ρούχα του πέντε φιάλες αλκοολούχων ποτών!

Αμέσως κάλεσαν αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι βρήκαν τα κλεμμένα ποτά και ένα κατσαβίδι πάνω στον 28χρονο Έλληνα και του φόρεσαν χειροπέδες με τις οποίες οδηγήθηκε στην Ασφάλεια. Οι αστυνομικοί σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για απόπειρα κλοπής και παράβαση του νόμου περί όπλων με την οποία ο νεαρός προσήχθη στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας και ερευνούν αν έχει διαπράξει και άλλες κλοπές.

Στα Τρίκαλα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., μία 63χρονη μετά από καταγγελία ενός επιχειρηματία ότι έκλεψε από τα ράφια του εμπορικού του καταστήματος διάφορα ρούχα και αντικείμενα. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή της δράστιδας που παρελήφθη από την Ασφάλεια και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων κατηγορούμενη για απόπειρα κλοπής.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης