Το twitter «γλεντάει» την πρώην ΣΥΡΙΖαία ιδιοκτήτρια του City Plaza

Το twitter «γλεντάει» την πρώην ΣΥΡΙΖαία ιδιοκτήτρια του City Plaza

Απολαυστικά tweets για την αντίδραση της κυρίας Αλίκης Παπαχελά, που υποστήριξε, την κατάληψη ξενοδοχείου από αλληλέγγυους και μετά συνειδητοποίησε ότι είναι το δικό της... 

Το twitter «γλεντάει» την πρώην ΣΥΡΙΖαία ιδιοκτήτρια του City Plaza
«Φωτιά» έχει πάρει το twitter από το βράδυ της Παρασκευής μετά την κατάληψη του ξενοδοχείου City Plaza, στο κέντρο της Αθήνας, από ακτιβιστές. 

Στο επίκεντρο όμως των tweets δεν βρίσκεται η κίνηση των αλληλέγγυων, αλλά η αντίδραση της ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου, κυρίας Αλίκης Παπαχελά, η οποία σύμφωνα με τους χρήστες, φέρεται αρχικά να είχε υποστηρίζει την κατάληψη του ξενοδοχείου, όμως όταν στη συνέχεια συνειδητοποίησε ότι πρόκειται για το δικό της, αντέδρασε έντονα. 

Μάλιστα όπως αφήνει να εννοηθεί από αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η ίδια παλαιότερα ήταν ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ και καταγγέλλει ότι η κατάληψη είναι υποκινούμενη, καθώς πλέον είναι αντιΣΥΡΙΖΑ.

Το hashtag «jesuisAliki», που φτιάχτηκε για την κ. Αλίκη Παπαχελά, είναι εδώ και αρκετές ώρες πρώτο στα Greece Trends.

Τα περισσότερα σχόλια επικεντρώνονται στην αλλαγή της στάσης της και στην προτροπή της να καταλάβουν διπλανά ξενοδοχεία και όχι το δικό της...
Κλείσιμο










































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης