Αλληλέγγυοι «έδωσαν» σε μετανάστες εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο στην Αθήνα

Αλληλέγγυοι «έδωσαν» σε μετανάστες εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο στην Αθήνα

Οργισμένη αντίδραση από την ιδιοκτήτρια  -Τι αναφέρει η πρωτοβουλία αλληλεγγύης σε οικονομικούς και πολιτικούς πρόσφυγες

Σε κατάληψη του εγκαταλελειμμένου ξενοδοχείου City Plaza, στο κέντρο της Αθήνας, προχώρησαν την Παρασκευή μέλη της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης σε Οικονομικούς και Πολιτικούς Πρόσφυγες, με στόχο να μετατρέψουν το κτίριο σε χώρο στέγασης προσφύγων, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε σήμερα από την πρωτοβουλία.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, «οι πρώτες προσφυγικές οικογένειες, από διαφορετικές εθνικότητες μαζί με εκατοντάδες αλληλέγγυους/ες εργάζονται ήδη συλλογικά στην καθαριότητα, τις επισκευές και την οργάνωση του χώρου, ώστε να λειτουργήσει σύντομα κανονικά ως ένα εγχείρημα αυτοοργάνωσης και αλληλεγγύης, ως ένα κέντρο αγώνα».

«Για πρακτικούς λόγους, για τις επόμενες ημέρες και όσο διαρκούν οι πρώτες εργασίες, δεν είναι δυνατή η φιλοξενία περισσότερων προσφύγων», σημειώνεται ακόμη.

Από την Ομάδα Επικοινωνίας του Χώρου Στέγασης Προσφύγων City Plaza, ανακοινώθηκαν τα εξής:

«Από το Καλοκαίρι του 2015, η Ευρώπη και η Ελλάδα καλούνται να ανταποκριθούν στα ζητήματα που θέτει η μεγαλύτερη εισροή προσφύγων σε ευρωπαϊκό έδαφος μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Αιτία αυτής της κίνησης είναι σε μεγάλο βαθμό η κήρυξη και διεξαγωγή ενός πολύμορφου πολέμου, στρατιωτικού όσο και οικονομικού, από τη μεριά του παγκόσμιου Βορρά στις χώρες του παγκόσμιου Νότου, που έχει οδηγήσει τους πληθυσμούς της στη φτώχεια, τον φόβο και τον κατατρεγμό.

Απέναντι σε αυτό το φαινόμενο, δύο αντιθετικές κινήσεις βρίσκονται σε αντιπαράταξη. Η μία είναι η ενεργοποίηση των πιο βαθέων ρατσιστικών αντανακλαστικών της Ευρώπης. Εκφράζεται με την ανόρθωση φρακτών, τειχών και συρματοπλεγμάτων, την επιστράτευση της FRONTEX και του ΝΑΤΟ για να «προστατευτούν» τα σύνορα, τις απελάσεις και την καταστολή των προσφύγων. Εκφράζεται πάνω απ’ ολα με τη ρατσιστική συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας, που καταστρατηγεί τη Σύμβαση της Γενεύης και κάθε έννοια ανθρωπισμού, αντιμετωπίζοντας τους πρόσφυγες ως είδος προς ανταλλαγή και ανοίγοντας τον δρόμο για μαζικές απελάσεις σε χώρες στις οποίες απειλείται η ζωή και η ελευθερία τους.

Η άλλη κίνηση είναι αυτή της ανάδειξης ενός τεράστιου κινήματος αλληλεγγύης στην Ελλάδα και σε όλη την Ευρώπη. Εκατομμύρια άνθρωποι κινητοποίηθηκαν σε όλη την ήπειρο, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, στο πλευρό των προσφύγων, στο πλάι τους στη μάχη να περάσουν, ενάντια στα σύνορα και τα εμπόδια στον δρόμο τους. Από την άμεση δράση που ανέπτυξαν εκατοντάδες αλληλέγγυοι στο Πεδίο του Άρεως τον περασμένο Αύγουστο μέχρι τις χιλιάδες των ανθρώπων που ταξίδεψαν από όλες τις χώρες στη Μυτιλήνη και τα υπόλοιπα νησιά του Αιγαίου για να ενισχύσουν τις προσπάθειες υποδοχής και βοήθειας των προσφύγων, η Ευρώπη γνωρίζει το μεγαλύτερο κύμα αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας των τελευταίων δεκαετιών. Στην κινητοποίηση αυτή, σε αυτή τη μεγάλη έκρηξη της αλληλεγγύης, διαβλέπουμε την ελπίδα για μια συνολική αναγέννηση των κοινωνιών μας, για να αποτρέψουμε τη μετατροπή της Ευρώπης ξανά σε "σκοτεινή ήπειρο".

Η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης σε Οικονομικούς και Πολιτικούς Πρόσφυγες, δραστηριοποιήθηκε εδώ και αρκετό καιρό μέσα σε αυτό το κίνημα αλληλεγγύης, με πεδίο δράσης την ευαίσθητη περιοχή του κέντρου της Αθήνας. Ανέδειξε τον αγώνα των προσφύγων, εμπόδισε τις απόπειρες δημιουργίας "υγειονομικών ζωνών" που θα απέκλειαν τη φυσική παρουσία τους, στηλίτευσε τις βαθύτατες ευθύνες της ελληνικής κυβέρνησης που όχι μόνο δεν διασφάλισε από την πρώτη στιγμή την πλήρη φιλοξενία και προστασία των προσφύγων και την ελεύθερη διέλευσή τους, αλλά προχώρησε στην υπογραφή της ρατσιστικής συμφωνίας και ανέλαβε αυτή ουσιαστικά να την εφαρμόσει.

Μπαίνουμε σε μια νέα περίοδο με ποιοτικά διαφορετικές ανάγκες. Η ρατσιστική πολιτική των κλειστών συνόρων που εφαρμόζει η Ευρώπη, αντικειμενικά μονιμοποιοεί την παρουσία στην Ελλάδα ενός μικρού αριθμού οικονομικών και πολιτικών προσφύγων που είχαν την πρόθεση να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς τον βορρά. Χωρίς να απεμπολούμε ούτε ελάχιστα το αξιωματικό μας αίτημα για ανοιχτά σύνορα και τη συνολική πάλη μας ενάντια σε αυτά, είμαστε υποχρεωμένοι/ες, ως κίνημα αλληλεγγύης να δραστηριοποιηθούμε κατά προτεραιότητα στο ζήτημα της αξιοπρεπούς διαμονής των προσφύγων στην Ελλάδα, μαζί μας, με πλήρη δικαιώματα σε όλες τις κοινωνικές υπηρεσίες.

Στο πλαίσιο αυτό, μαζί με το δεδομένο μας αίτημα να καλυφθούν άμεσα οι στεγαστικές ανάγκες των προσφύγων, όχι σε καταυλισμούς και στρατόπεδα, αλλά σε στεγασμένους χώρους με πλήρη υποδομή στους οποίους θα μπαίνουν και θα βγαίνουν ελεύθερα, προχωρήσαμε στην κατάληψη του χώρου… με σκοπό, αφενός να απαντήσουμε στο μέτρο των δυνάμεών μας σε αυτό το πρόβλημα και αφετέρου να δημιουργήσουμε ένα κέντρο αγώνα και πληροφόρησης για τα ζητήματα των προσφύγων.

Η κίνησή μας αυτή δεν απαλλάσσει την ελληνική και καμία άλλη κυβέρνηση από την υποχρεώση να προβεί η ίδια άμεσα σε κινήσεις στέγασης και προστασίας όλων των προσφύγων. Αναδεικνύει ωστόσο την αλληλεγγύη ως την κινητήρια κοινωνική δύναμη που θα αποτρέψει τα ρατσιστικά σχέδια των ευρωπαϊκών κρατών και θα απλώσει ένα δίκτυ προστασίας των προσφυγικών πληθυσμών, στην κατεύθυνση της πλήρους και απρόσκοπτης πρόσμειξης τους με τους/τις ντόπιους/ες εργαζόμενους/ες, καταπιεσμένους/ες. Είναι η ίδια αυτή αλληλεγγύη που μετά τη ρατσιστική συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας, στοχοποιήθηκε και δαιμονοποιήθηκε από τα ΜΜΕ και την κυβέρνηση, ως αυτή που παρασύρει τους κυνηγημένους πληθυσμούς στην διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους.

Το καθεστώς εξαίρεσης που ετοιμάζεται για τους πρόσφυγες, είναι προφανές, ότι αν επιτύχει δεν θα σταματήσει σε αυτούς, αλλά θα επεκταθεί ως μοντέλο σε ευρύτερα κομμάτια της κοινωνίας, η οποία έχει βιώσει πολύ έντονα τα τελευταία χρόνια τις πολιτικές φτώχειας, καταστολής και αποκλεισμού.

Δηλώνουμε ότι θα παλέψουμε μέχρι τέλους, μαζί με τους πρόσφυγες και τους/τις αλληλέγγυους/ες εργαζόμενους/ες που πάλεψαν όλα αυτά τα χρόνια ενάντια στην φτώχεια, για την πλήρη ικανοποίηση αυτών των δικαιωμάτων. Για την παροχή όλων των εκπαιδευτικών, υγειονομικών υπηρεσιών, για τη στέγαση και σίτιση των πρσφύγων και ενάντια στη δολοφονική πολιτική των κλειστών συνόρων, η οποία έχει οδηγήσει μέχρι σήμερα στον θάνατο χιλιάδες ενήλικες και παιδιά. Ενάντια στη δημιουργία απομονωμένων γκέτο μακριά από τον αστικό ιστό που θα μετατρέπουν τους πρόσφυγες σε "αόρατους ανθρώπους".

Η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης σε Οικονομικούς και Πολιτικούς Πρόσφυγες καλεί κάθε αλληλέγγυο/α να συμμετέχει σε αυτή την προσπάθεια, στο πλάι του Κέντρου Στέγασης Προσφύγων City Plaza και κάθε ανεξάρτητης δομής αλληλεγγύης. Για να σταματήσουμε τον ρατσισμό και την ανθρωποφαγία και να οικοδομήσουμε έναν κόσμο αμοιβαιότητας, αλληλοβοήθειας και συνύπαρξης».

Η αντίδραση της ιδιοκτήτριας

Από την πλευρά της, όμως, η Αλίκη Παπαχελά, ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου, όπως λέει, αναφέρει τα εξής με συνεχείς αναρτήσεις στο Facebook:

«Αναγκάζομαι να κάνω δημοσίευση που δεν θα ‘θελα,  επειδή μαθαίνω ότι έχει γίνει και σελίδα καλέσματος αλληλέγγυων στο facebook για να στηρίξουν την κατάληψη του ξενοδοχείου CITY PLAZA στην Αχαρνών.

To ξενοδοχείο είναι ιδιοκτησίας μου, δεν είναι εγκαταλελειμένο, προσπαθώ εδώ και χρόνια να το πουλήσω. Τα τελευταία χρόνια των μνημονίων με τους ανήκουστους φόρους δε, έχουν φθάσει τα χρέη πάνω απ’ τον ουρανό.

Το να καταλαμβάνεις ιδιωτικό χώρο, να αρνείσαι να τον εγκαταλείψεις όταν στο ζητάει ο ιδιοκτήτης, να τον ξεφτιλίζεις λεκτικά και να του λες ότι τα δικαιώματά του είναι τίποτα μπροστά στων προσφύγων δεν είναι ούτε αλληλεγγύη ούτε δικαιοσύνη ούτε χτύπημα του καπιταλισμού. Αν σκοτώνοντας εμένα νομίζετε ότι θα έρθει παγκόσμια ειρήνη, δικαιοσύνη και ανθρωπιά, είστε μακριά νυχτωμένοι.

Ντροπή μόνο και μετάνιωμα για πολλά που πίστεψα στην ζωή μου…

***
Eκτός του χλευασμού που υπέστην απ’ τους «αλληλέγγυους» σ’ ότι και να έλεγα στην προσπάθειά μου να τους πείσω να φύγουν χωρίς παρατράγουδα μόνοι τους, άκουσα κι απ’ τον μεσήλικα «αρχηγό» τους ότι «θα μου χώσει μία» και να ξεκουμπιστώ. Εκείνη την ώρα που με χλεύαζαν και έβριζαν, ήρθε και μεσίτης με πελάτη να το δεί και ακούγοντάς με να του μιλάω στο τηλέφωνο λέγοντάς του ότι έχουν κάνει κατάληψη και να φύγει, άρχισαν να γελάνε λέγοντας «Kοίτα η μαλ… νομίζει ότι μας κοροϊδεύει» και άλλα όμορφα! Μαθαίνω επίσης, απ’ ευθείας απ’ τον ΟΗΕ, ότι υπάρχουν ανάμεσα στους «αλληλέγγυους» μέλη ΜΚΟ.

***

Ροσινάντε, ΑΡΑΝ, ΛΑΕ είναι οι»Αλληλέγγυοι» καταληψίες στο City Plaza; 20 ευρώ το κεφάλι κόβετε για να τους βάλετε μέσα; Με ξένα κόλλυβα;

Και για πείτε μου, ποιοί είστε και με τι δικαίωμα ορίζετε τη δική μου ζωή; Πήγα να ορίσω εγώ την δική σας; Ήρθα να κάνω κατάληψη στο σπίτι σας και να βάλω όποιον θέλω και να σας προπηλακίσω κιόλας; Έδειρα κανέναν όπως προπηλακίσατε και δείρατε την επί χρόνια γραμματέα της εταιρίας και προσωπική μου φίλη, που ήρθε και σας φώναζε να φύγετε γιατί είναι ιδιωτικός ο χώρος; (Παρεμπιπτόντως και 35 χρόνια πληρωνόταν κανονικά η συγκεκριμένη γραμματέας, και το εφάπαξ της πήρε από μένα και την σύνταξή της απ το 2010.)

Επειδή ξέρω, λοιπόν, ποιά συμφέροντα κρύβονται πίσω σας κι επειδή το πράγμα είναι στημένο εδώ και καιρό, κι επειδή δεν ενδίδω σε ορέξεις, μια και καλή και για τελευταία φορά:

Το κτίριο δεν είναι εγκαταλελειμένο, ούτε κατασχεμένο, ούτε δημευμένο. Δεν έχει υποθήκες και τα χρέη του αφορούν τα ΕΝΦΙΑ και τα πανωτόκια του τα τελευταία χρόνια που δεν υπήρχαν έσοδα για να πληρωθούν οι μνημονιακοί φόροι, και τα ταμεία που αφορούν αποκλειστικά εμένα, γιατί είμαι η μόνη εργαζόμενη της εταιρίας μου. Αλλοι εργαζόμενοι που να τους χρωστάω δεν υπάρχουν ούτε πιστωτές. Αρκετά με τα ψέμματα που διαδίδετε.

Αν δεν καταλαβαίνετε πόσο φασισμό κρύβουν οι συμπεριφορές σας και πόσο ΤΙΝΑ κάνετε τα πράγματα, κακό του κεφαλιού σας.

Ανεβάζω τις φωτό για να καταλάβετε κάπως και πόσο επικίνδυνο είναι όλο αυτό κυρίως για τους ανθρώπους που οι «αλληλέγγυοι» εγκλώβισαν επί της ουσίας στο City Plaza. Αφού έσπασαν λουκέτα και κλειδαριές έχουν βάλει αλυσίδα δικιά τους και face control.

Το κτίριο δεν έχει ρεύμα ούτε πυρασφάλεια κι είναι επτά όροφοι. Έχουν γεμίσει τον τόπο με λάμπες πετρελαιου για φως και δεν ξέρω τι άλλο και τους έχουν κλειδώσει μέσα. Αν πιάσει μια φωτιά, άστε το κτίριο, τους ανθρώπους που θα καούν σαν τα ποντίκια δεν τους σκέφτονται;

Επίσης αν κάποιος πάθει κάτι στον έβδομο όροφο, πως θα τον πάρει ασθενοφόρο; Μερικά απ τα χιλιάδες ερωτήματα. Και φυσικά ότι και να συμβεί υπαίτια απέναντι στον νόμο είμαι εγώ κι όχι οι «αλληλέγγυοι». Συγχαρίκια και πάλι!

***
Μεταξύ των άλλων ψευδών που διακινούν οι καταληψίες του City Plaza, ιδού κι άλλο ένα παρακάτω. Δεν ξέρω ποιά είναι η κυρία Λεγάκη κι από που αντλεί τις πληροφορίες της αλλά είναι εν μέρει λανθασμένες.

Κυρία Λεγάκη κι όσοι διακινείτε τέτοια ψέματα για να υπερασπιστείτε το «δίκαιον» της καταπάτησης ιδιωτικού χώρου, μάθετε ότι είναι διαφορετική η ιδοκτήτρια εταιρεία και διαφορετική η εταιρεία εκμετάλλευσης που το νοίκιαζε απ την ιδιοκτήτρια μέχρι το 2010. Εμένα, λοιπόν μου ανήκει η ιδιοκτήτρια. Και στον κύριο Παναγιώτη Τσατσάνη, ξενοδόχο, και τον γιό του και την γυναίκα του ανήκε η εταιρεία εκμετάλλευσης.

Ουδέποτε δούλεψα σαν «ξενοδόχα» ούτε είχα καμμία δουλειά με τους εργαζόμενους του κυρίου Τσατσάνη. Ο εν λόγω σταμάτησε να πληρώνει τα ενοίκια για το κτίριο του ξενοδοχείου που μου ανήκε απ το 2009 και δεν μπορούσα και να τον εξώσω. Εκείνος έλαβε επιδοτήσεις ή ότι άλλο, η δική μου εταιρεία ποτέ καμμία επιδότηση από πουθενά.

Ο εξοπλισμός του ξενοδοχείου ανήκε σε κείνον και είχα εγώ βάσει της σύμβασής μας ενέχυρο επί αυτού αν δεν με πλήρωνε. Τον Μάρτη του 2010, λοιπόν, ήρθαμε σε συμφωνία για να αποχωρήσει απ το ακίνητό μου να μου αφήσει τον εξοπλισμό έναντι των χρεών του προς εμένα και να αποχωρήσει. Αποχώρησε και αμέσως μετά κήρυξε πτώχευση αφήνοντας απλήρωτους εργαζόμενους και άλλους προμηθευτές κλπ.

Οι εργαζόμενοι, λοιπόν θεώρησαν καλό να βάλουν σύνδικο ζητώντας από λαμπτήρες μέχρι σωλήνες αποχέτευσης για να «βγάλουν» αυτά που τους χρώσταγε ο Τσατσάνης, όχι εγώ! (Μην ξεχάσω και τα αλατοπιπέρα και τις χαρτοπετσέτες!) Κι έτσι πήγαμε δικαστικά διεκδικώντας ο καθένας τα δικά του χρεωστούμενα, οι εργαζόμενοι τ απλήρωτά τους κι εγώ τα δικά μου απλήρωτα. Η δικαιοσύνη δεν έχει ακόμα αποφανθεί, οπότε εγώ δεν είμαι σε θέση να αρνηθώ ή να αποδεχθώ καμμία νόμιμη απόφαση. Οταν αποφανθεί η δικαιοσύνη τότε φυσικά θα κάνω τα νόμιμα.

Σταματήστε τα ψέμματα γιατί υπάρχουν ντοκούμεντα και χαρτιά που αποδεικνύουν την αλήθεια. Και κυρία Antonia Legaki ανασκευάστε παρακαλώ!».

ΣΧΟΛΙΑ (163)

Other people’s money

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ καταληψίες : δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα

χαχαχχαχαχααααααα!!!!!!

χαχαχαχαχαααααααα!!!!!!!!χαχααααααααχαχααααχαχαχα!!!!!Υπάρχει Θεος!!!!!χαχαααααααχαααααχχαααχαααα!!!!!!

Ευάγγελος Παναγιωτίδης

Kάθεται και απολογείται στους "αλληλέγγυους" η κακομοίρα, αντί να μοιράζει εξώδικα. Κατάντια...

το Σίτι Πλάζα πήρε την θέση της βίλας Αμαλίας!

Όλοι δεν καταλάβατε κάτι ΑΠΛΟ : το Χοτέλι Σίτι Πλάζα πήρε την θέση της βίλας Αμαλίας και οι πρόσφυγες που βάλαν μπροστά οι αντιεξουσιαστές ήταν το τυράκι στη φάκα! Σας την έφεραν οι ΑΝΤΙFA μικρά μπλέ στρουμφάκια που φυλάγατε σαν κόρη οφθαλμού την βίλα απο το 2013 που πλέον θα γίνει σχολείο με κονδύλια ΕΣΠΑ αφού την χτίσατε Δήμαρχε απο όλες τις μπάντες! Τραβάτε τώρα να τους βγάλετε απο το 3*** 7 οροφο χοτέλι , 50 μέτρα δίπλα στη παλιά βιλίτσα ,όπου κάναν μόνιμη κατάληψη και που έχει και σούπερ ντούπερ υποδομές. Άντε θα σας το προμοτάρω κιόλας : "Το 3 αστέρων superior ξενοδοχείο City Plaza της Αθήνας, φημίζεται πλέον και για τη ζεστή ΑΝΤΙFATIKH και φιλική του ατμόσφαιρα, το οποίο θα σας κάνει να αισθανθείτε όπως στον προσωπικό αυτοδιαθετούμενο αναρχικό χώρο σας στα Εξάρχεια . Κοντά στο κέντρο της Αθήνας, το City Plaza Hotel βρίσκεται σε μία εξυπηρετική τοποθεσία που σας επιτρέπει να εξερευνήσετε αυτή τη συναρπαστική πόλη από την καρδιά της. Σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το ξενοδοχείο βρίσκονται εκτός της βίλας Αμαλίας, το Εθνικό Μουσείο και η Ακρόπολη. Στο City Plaza απο τον 7ο όροφο θα απολαύσετε με εισιτήριο 20 ευρώ που θα καταβάλλετε στα παιδιά με τα μαύρα κάτω στη ρεσεψιόν, μία πλεονεκτική τοποθεσία, κοντά σε πολλά αξιοθέατα.. Απολαύστε απο τις 22/4/16 τις καλοκαιρινές βραδιές στο εποχιακό rooftop garden εστιατόριο/ bar, το οποίο προσφέρει πανοραμική θέα στη φωτισμένη Ακρόπολη, τη βίλα Αμαλίας , τα εξάρχεια και το λόφο του Λυκαβητού. Κοντά στο ξενοδοχείο , πλήν της φημισμένης οδού Φυλής, θα βρείτε φημισμένα clubs και γκέι bars για μερακλήδες , εάν αποφασίσετε να αφιερώσετε ένα βράδυ για να ανακαλύψετε τη νυχτερινή ζωή της πόλης. Το πολύγλωσσο- και αραβόφωνο πλέον- προσωπικό της reception, η οποία θα λειτουργεί πλέον με βάρδιες ολόκληρο το 24ωρο, είναι στη διάθεσή σας για να σας προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες, να σας βοηθήσει με την εμπειρία του να κάνετε κρατήσεις για περιηγήσεις κι εκδρομές , να ενοικιάσετε αυτο-μοτο η και να κάψετε ολοσχερώς με μολότωφ το κρατικό αυτοκίνητο της απαρέσκειας σας" ...

Karma is a bitch

το Σύμπαν παντα βρίσκει ενα τροπο για τιμωρεί τους ξιπασμενους. Η καθε Αριστεροκρατική Κυράτσα που πλούτισε με το ΠΑΣΟΚ και τώρα πουλάει αριστερισμό με το ΣΥΡΙΖΑ θα πάθει αυτο που της αξιζει

ΧΔ

Λόγια, ιδέες, και υποσχέσεις για μετά θάνατο ρύζι και παρθένες, είναι το Ισλάμ. Ο δυτικός κόσμος βάζει δίπλα στις ιδέες επιστήμη και αριθμούς. Υπάρχει ένα απλό ερώτημα: Αν δούμε ότι προσπαθούν να έρθουν, και η Τουρκία τους σπρώχνει, 10 εκατομμύρια πρόσφυγες -μετανάστες τα επόμενα 5 χρόνια, τι θα κάνουμε; Τα βόρεια σύνορα θα παραμείνουν σίγουρα κλειστά. Θα συνεχίσουμε την πολιτική των ανοικτών συνόρων; Θα κάνουμε αποτροπή στη θάλασσα; Το σίγουρο είναι πως αποκλείεται να επιβιώσουμε με τόσους μουσουλμάνους εδώ, σαν χώρα, σαν πολιτισμός και σαν τρόπος ζωής

Αλλοίμονο....ζούμε για την αλληλεγγύη!

Μα αλληλέγυοι .....μας κυβερνάνε στα ξενοδοχεία θα κολλούσαν τώρα? Το θέμα είναι πότε θα μας τους επιβάλλουν με Τσυριζοζόρι..και μέσα στα σπίτια μας!!!

Αγυριγο κεφαλι

Ολος ο κοσμος στην Ελλαδα της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ του ΦΩΤΟΣ, στην ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ Ελλαδα ΟΛΩΝ των λαων της Γης, ειναι καλοδεχουμενος, πλην ΦΑΣΙΣΤΩΝ-ΝΑΖΙΣΤΩΝ-ΡΑΤΣΙΣΤΩΝ-ΧΙΤΛΕΡΙΚΩΝ. Αυτους που να τους διωξουμε και που να τους στειλουμε; Αυτους να τους στειλουμε στην Κουβα, να τους μαθουν εκει εντατικα τι θα πει συντροφικοτητα των ανθρωπων.Τι θα πει αλληλεγγυη στον οποιοδηποτε εχοντα αναγκη συνΑΝΘΡΩΠΟ,τι θα πει να μην κοιτας την ...παρτη σου,αλλα να απαρνιεσαι το "ΕΓΩ" σου, την καλοπεραση σου, η το πως στρεβλα σε εμαθαν, οτι πρεπει να ζης με γυρω σου ...ΛΕΥΚΟΥΣ και ..."καθαρους" ...ΜΟΝΟ!...

Χαβαλές Δεξιός

Ποια είναι η θέση ενός αγνού κομουνιστή για τους Ταλιμπάν; Θα τους συγχωρέσουμε για την ήττα του ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ την δεκαετία του 80 εκεί ή όχι;

&*(%*((*^

Αυτούς τους "αλληλέγγυους"... Θα τους συλλάβει, δικάσει και φυλακίσει κανείς για να τελειώνουμε??? Μπα όχι εεε? Δεν προβλέπετε από τους προοδευτικούς...

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΣ

Μια φορά και ένα καιρό ήταν ένα ξενοδοχείο... ξέρετε από αυτά που έχουν έναν ιδιοκτήτη, και αν και εγκαταλελειμμένο εδώ και χρόνια εξακολουθεί να είναι η περιουσία ενός ανθρώπου που μπορεί να τη διαθέσει όπου θέλει, εάν το θέλει, με όποιον τρόπο θέλει. Αυτό φαίνεται όμως πως... στους αλληλέγγυους δεν λέει κάτι καθώς είναι αποφασισμένοι να πατήσουν ακόμα και πάνω στα δικαιώματα που έχει κάποιος σε ένα χώρο και να λογαριάσουν ακόμα... και χωρίς τον ξενοδόχο. Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και ο κίνδυνος πλέον που έρχεται διαφένεται ξεκάθαρα στα μάτια μας. Το επόμενο βήμα είναι να εισβάλλουν και στα σπίτια μας (στο όνομα της αλληλεγγύης πάντα) χωρίς να μας ρωτάνε; Το πράγμα μιλάει από μόνο του. Ας ανοίξουν τα μάτια τους κάποιοι πριν να είναι πολύ αργά...

Φούφουτος

Ήδη υπάρχουν πολλές καταλήψεις σε πανεπιστημιακούς χώρους και σε δημόσια κτίρια (με δωρεάν φώς, νερό κλπ), χωρίς καμιά αναφορά από τα ΜΜΕ που φοβούνται αντίποινα. Αυτή ήταν η πρώτη κατάληψη σε ιδιωτικό χώρο και αποτελεί σαφώς μια αιφνίδια "ιδεολογική" στροφή των αλληλέγγυων, για πόλεμο με τους ιδιώτες. Ευτυχώς πρώτο τους θύμα ήταν Συριζαία φίλια στους αλληλέγγυους, θα ακολουθήσουν όμως σίγουρα και άλλοι που δεν πρόσκεινται σε τέτοιες ιδεολογίες.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

2337156

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων με τίτλο «Χριστούγεννα στο Πάρκο μας» θα ολοκληρωθεί στις 7 Ιανουαρίου  - Σηματοδοτεί την προτεραιότητα που δίνει η Περιφέρεια Αττικής στην αξιοποίηση και ανάδειξη του μητροπολιτικού πάρκου

koropi

Καταπέλτης η αδελφή της αδικοχαμένης γυναίκας: «Ήταν μια εμμονική που ζήλευε την αδελφή μου» - Τα παιδιά είδαν την αδελφή μου κάτω και από πάνω της την κατηγορουμένη να την μαχαιρώνει - Πήραν το μαχαίρι και το πέταξαν στο απέναντι οικόπεδο» - «Δεν είχε σκοπό, βγήκε εκτός εαυτού» ισχυρίστηκε ο πατέρας της κατηγορούμενης

7
kataigida3nyxta

Στην Αττική θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες στο σύνολο του νομού, με τα φαινόμενα να είναι τοπικά έντονα - Την Πέμπτη τα φαινόμενα θα περιοριστούν σημαντικά και ο καιρός σε αρκετές περιοχές θα βελτιωθεί πρόσκαιρα

6
1dimografiko-arthro

Έντονα καθοδικός ρυθμός μείωσης του πληθυσμού – Το 2017 είχαμε 88.553 γεννήσεις και 124.501 θανάτους – Δυσοίωνες προβλέψεις και για τη γήρανση του πληθυσμού, καθώς το 36% των κατοίκων της Ελλάδας το 2050 θα είναι άνω των 65 ετών

84