Πυροβόλησε εκκλησία και έκοψε τα δέντρα της!

Πυροβόλησε εκκλησία και έκοψε τα δέντρα της!

Ο δράστης φόρτωσε την ξυλεία στο αγροτικό του αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση - Ο «πιστολέρο» δεν κατόρθωσε να πάει πολύ μακριά, αφού τον εντόπισε η αστυνομία

Πυροβόλησε εκκλησία και έκοψε τα δέντρα της!
Το μένος του σε μια εκκλησία περιοχής του Δήμου Χερσονήσου έβγαλε ένας 58χρονος Έλληνας, ανοίγοντας πυρ εναντίον των πινακίδων με την τοπωνυμία της! Όμως, δεν σταμάτησε εκεί, αλλά έκοψε και τα δέντρα από τον περιβάλλοντα χώρο του ναού!

Πριν προλάβουν να επέμβουν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος που ενημερώθηκαν από τους περίοικους, ο δράστης φόρτωσε την ξυλεία που έκοψε στο αγροτικό φορτηγάκι του και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση. Όμως, λίγες ώρες αργότερα, εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. και της Τροχαίας που τον αναζητούσαν και βρήκαν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε σε έναν παράδρομο της παλιάς εθνικής οδού Χανίων –Σητείας.

Ο 58χρονος συνελήφθη και σε έλεγχο που έγινε στο όχημα βρέθηκαν το, κυνηγετικό όπλο με το οποίο πυροβόλησε τις ενημερωτικές πινακίδες και ένα αεροβόλο όπλο, τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με πλήθος φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων. Ο «πιστολέρο» οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης