Τι λέει ο τελευταίος άνθρωπος που είδε ζωντανό τον Κουμανταρέα

Τι λέει ο τελευταίος άνθρωπος που είδε ζωντανό τον Κουμανταρέα

Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας που ο συγγραφέας έφαγε το τελευταίο βράδυ μιλά στο protothema.gr - «Δεν αισθάνθηκε για κάποια στιγμή καλά και πήγε σπίτι να πάρει τα χάπια του αλλά δε γύρισε τελικά ποτέ στο μαγαζί», λέει ο ιδιοκτήτης της ψησταριάς - «Ο φίλος του ο κ. Θάνος ανησύχησε επειδή εκείνος αργούσε και τον πήρε στο τηλέφωνο, έντρομος επειδή δεν απαντούσε σηκώθηκε να πάει σπίτι να δει τι έγινε», διηγείται - Γείτονες λένε τώρα πως είδαν δύο άντρες να τρέχουν βγαίνοντας από την πολυκατοικία που διέμενε ο συγγραφέας

Τι λέει ο τελευταίος άνθρωπος που είδε ζωντανό τον Κουμανταρέα
Στη σκιά της εξιχνίασης του μυστηρίου που καλύπτει την υπόθεση δολοφονίας του πασίγνωστου συγγραφέα Μένη Κουμανταρέα που βρέθηκε νεκρός αργά το βράδυ της Παρασκευής ξημερώματα Σαββάτου στο διαμέρισμα του, νέες μαρτυρίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας.



Οι γείτονες της περιοχής μουδιασμένοι προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί και δε μπορούν να πιστέψουν ότι ο Μένης Κουμανταρέας, ένας φιλήσυχος άνθρωπος, έφυγε με τόσο βάναυσο τρόπο από τη ζωή.

Κλείσιμο


 Μετά την αποκαλυπτική μαρτυρία της γειτόνισσάς του κ. Νάντιας που μίλησε στο protothema.gr και σημείωσε χαρακτηριστικά ότι εκείνο το βράδυ άκουγε φωνές από το διαμέρισμα του Κουμανταρέα και πολύ έντονη φασαρία τώρα οι κάτοικοι της περιοχής επισημαίνουν ότι το βράδυ εκείνο είδαν δύο άντρες να φεύγουν από την πολυκατοικία όπου διέμενε ο γνωστός συγγραφέας τρέχοντας. Είναι νέα κομμάτια αποκαλύψεων που προφανώς θα βοηθήσουν στις αστυνομικές έρευνες για την αποκάλυψη του ή των δολοφόνων του συγγραφέα.
 
Το τελευταίο πάντως βράδυ της ζωής του ο Μένης Κουμανταρέας ήταν έξω για φαγητό στην αγαπημένη του ταβέρνα, στέκι του, όπως μας λέει αποκλειστικά ο  ιδιοκτήτης του καταστήματος ο οποίος θυμάται λεπτό προς λεπτό τι έγινε εκείνο το βράδυ που έμελλε να είναι και το φινάλε της ζωής του συγγραφέα: «Ήταν μια χαρά. Καλοδιάθετος όπως πάντα. Κάποια στιγμή είπε ότι πάει λίγο στο σπίτι να πάρει τα χάπια του, τα οποία είχε ξεχάσει και πως σε λίγα λεπτά θα επέστρεφε, κάτι που δεν έγινε ποτέ. Όταν ο φίλος του ο κ. Θάνος είδε πως η ώρα περνούσε άρχισε να του τηλεφωνεί και επειδή εκείνος δεν απαντούσε, έτρεξε έντρομος να πάει σπίτι να δει τι συμβαίνει. Δυστυχώς το θέαμα που συνάντησε ήταν φρικιαστικό».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης