aboutickets.com: Βρίσκουμε για εσένα το φθηνότερο εισιτήριο

aboutickets.com: Βρίσκουμε για εσένα το φθηνότερο εισιτήριο

Η πρώτη ελληνική μηχανή αναζήτησης, που ψάχνει για το φθηνότερο και το πιο βολικό αεροπορικό εισιτήριο για λογαριασμό σου

aboutickets.com: Βρίσκουμε για εσένα το φθηνότερο εισιτήριο


Μέχρι χθες, για να βρεις το φθηνότερο αεροπορικό εισιτήριο
, έπρεπε να ψάξεις όλα τα online ταξιδιωτικά πρακτορεία, να κρατήσεις σημειώσεις για τις πτήσεις και τις τιμές, να συγκρίνεις και να αγοράσεις. Κάτι τέτοιο όμως σημαίνει χαμένο χρόνο, ταλαιπωρία και πολλές φορές προσφορές που μπορεί να χαθούν όσο ψάχνεις.
Κλείσιμο

Αυτό όμως ήταν χθες!

Γιατί σήμερα υπάρχει η aboutickets.com
, η πρώτη ελληνική μηχανή αναζήτησης, που ψάχνει για το φθηνότερο και το πιο βολικό αεροπορικό εισιτήριο για λογαριασμό σου, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος για σένα.

Εσύ απλά επιλέγεις τον προορισμό και τις ημερομηνίες και η aboutickets.com σε λίγα δευτερόλεπτα σου παρουσιάζει σε λίστα, όλες τις πτήσεις, όλες τις τιμές και όλες τις προσφορές από όλα τα μεγάλα online ταξιδιωτικά πρακτορεία.

Έτσι, μπορείς να είσαι σίγουρος ότι βρήκες το φθηνότερο εισιτήριο και να κερδίσεις χρόνο και χρήμα, αφού οι τιμές των εισιτηρίων διαφέρουν από πρακτορείο σε πρακτορείο.

Επιπλέον, η aboutickets.com σου δίνει την δυνατότητα να ενημερώνεσαι για τους πιο hot προορισμούς, να ανακαλύπτεις ιδέες για ταξίδια, να βρίσκεις τα καλύτερα ξενοδοχεία στις καλύτερες τιμές, να μαθαίνεις όλα όσα χρειάζεσαι για προορισμούς στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο και, αν το επιθυμείς, να ενημερώνεσαι με e-mail για τις καλύτερες ταξιδιωτικές προσφορές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης