Μαίνονται οι φωτιές στη Μάνη και τη Θήβα

Μαίνονται οι φωτιές στη Μάνη και τη Θήβα

Μάχη με τις φλόγες έδιναν όλη τη νύχτα οι πυροσβέστες στα δύο πύρινα μέτωπα - Οι φωτιές καίνε δασική έκταση με χαμηλή βλάστηση - Δεν απειλούνται σπίτια 

Μαίνονται οι φωτιές στη Μάνη και τη Θήβα
Μάχη με τις φλόγες έδιναν όλη τη νύχτα της Τετάρτης οι πυροσβέστες στα δύο πύρινα μέτωπα στη Μάνη και στη Θήβα.

Η φωτιά που εκδηλώθηκε περίπου στις 5 το απόγευμα της Τετάρτης στην Κάτω Καρέα του Δήμου Ανατολικής Μάνης, μαίνεται. Λόγω των ισχυρών ανέμων, πήρε γρήγορα διαστάσεις και καίει δασική έκταση με χαμηλή βλάστηση.

Στο σημείο, επιχειρούν 13 οχήματα της Πυροσβεστικής, με 40 πυροσβέστες, 17 άτομα πεζοπόρο τμήμα της Πυροσβεστικής, τρία βυτιοφόρα του Δήμου Ανατολικής Μάνης και ομάδα εννέα ατόμων εθελοντών πολιτών.

Το έργο των πυροσβεστών είναι δύσκολο, γιατί η φωτιά καίει σε δύσβατη περιοχή και προς την κορυφή βουνού μεταξύ των χωριών Κάτω Καρέας και Γέρμας. Από την πυρκαγιά δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές.

Καλύτερη η εικόνα της πυρκαγιάς στη Θήβα σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Δόμβραινα, ωστόσο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης ήταν ακόμη σε εξέλιξη. Στο σημείο, επιχειρούν 10 οχήματα της Πυροσβεστικής, με 31 πυροσβέστες και 13 άτομα πεζοπόρο.
Κλείσιμο

Στο μεταξύ, φωτιά που εκδηλώθηκε στο Λέχαιο Κορινθίας το απόγευμα της Τετάρτης κατασβέστηκε πλήρως από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης