Φυλλάδια της Χρυσής Αυγής βρήκαν στο σπίτι του δολοφόνου

Φυλλάδια της Χρυσής Αυγής βρήκαν στο σπίτι του δολοφόνου

Ζήτησε από τη γυναίκα του να πετάξει στα σκουπίδια την κομματική του ταυτότητα - Νέα δεδομένα στην «ματωμένη» υπόθεση στο Κερατσίνι: Τον πήραν τηλέφωνο να πάει να σκοτώσει...

Φυλλάδια της Χρυσής Αυγής βρήκαν στο σπίτι του δολοφόνου
Τον πήραν τηλέφωνο να πάει να σκοτώσει... Νέα δεδομένα βγαίνουν στο φως από την «ματωμένη» υπόθεση του Κερατσινίου. Ένα τηλεφώνημα από άγνωστο άντρα ήταν αυτό που έκανε τον 45χρονο Γ.Ρ να μεταβεί στην οδό Παναγή Τσαλδάρη, να τραβήξει μαχαίρι και να πάρει τη ζωή του 34χρονου Παύλου Φύσσα. 

Ο δράστης, ο οποίος είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού, αν και παραδέχτηκε πως ανήκει στο χώρο της Χρυσής Αυγής – μάλιστα φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες να είπε στους αστυνομικούς πως επισκεπτόταν πέντε με έξι φορές την εβδομάδα τα γραφεία τοπικής οργάνωσης – έχει μπει ήδη στο μικροσκόπιο προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι «καθαρός» ή  έχει εμπλακεί και σε άλλες άγριες επιθέσεις με πολιτικό φόντο. 

Την ίδια στιγμή νέα στοιχεία έρχονται στο φως, καθώς ο δράστης φέρεται πως όταν συνειδητοποίησε πως η ώρα της σύλληψής του πλησίαζε, ζήτησε από τη σύζυγό του να πετάξει στα σκουπίδια ό,τι τον συνέδεε με τη Χρυσή Αυγή. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα παραδέχθηκε στους αστυνομικούς πως πέταξε την «κομματική ταυτότητα» του άντρα της και άλλα στοιχεία.

Από τις έρευνες που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στο σπίτι του στην περιοχή της Νίκαιας, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν τη σακούλα των σκουπιδιών, μια μηχανή εκκένωσης ηλεκτρικού ρεύματος, ένα πτυσσόμενο γκλομπ και φυλλάδια από το χώρο της Χρυσής Αυγής.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης